Mer träning o nu e det helg....

Igår torsdag, var jag o Johanna o tränade på förmiddagen. Det va skönt o man känner sig så bra o nöjd efteråt. Så nu har vi bestämt att vi ska ta o skärpa oss o gå 3 gånger i vecka, så vi snart kan se lite resultat. Som schemat i skolan ser ut nu så har vi dessutom verkligen tid om planerar in det. Måste oxå börja läsa mer så jag inte har allt kvar sista veckan innan tentan. Men mikro e ju inte så j*vla ´roligt, så det blir lätt att man börjat pyssla me annat. Men nu får det bli SKÄRPNING. 

Igår fyllde mamma år, så lite i efterskott, STORT GRATTIS. Ska hem i helgen o fira, vi ska gå ut o äta. Blir nog Riva, riktigt gott, men svårt o välja vad man ska ta. Kanske ska prova nåt nytt, vi får se. Igår fyllde även Justin Timberlake är, så grattis på dig med.

Idag var jag tvungen o gå upp tidigt för att jag skulle göra en omtenta. Fast att jag egentligen inte visste om jag klarat den förra eller inte. Men vill bli av med den så gjorde den ändå, så hoppas att jag klarade nån av dom. Annars hörde jag att det kommer en chans till i mars, så det ä ju inte allt för långt bort. Sitter nu vid datorn, lyssnar på The Voice o väntar på att resultatet ska komma om den förra tentan. Ska snart gå o handla nåt till lunch, sen packa färdigt det sista innan jag tar tåget hem från hemma. Lite konstigt det där att man känner att man har två hem, för båda känns som hemma. Men samtidigt skulle det av jobbigt o inte känna sig hemma i sin egen lägenhet, så det ä bra att det känns som min alldels egna, o med kompisar nära o bra.

Kände igår att jag bara använder samma par jeans hela tiden, nog för att de ä så sköna o sitter bra, men skulle vilja ha ett till par. Så i helgen blir det nog inköp av ett nytt par. Hör av mig om hur det går. På måndag ska jag dessutom gå till min frissa, Carina, det ska bli så skönt o kul o träffa henne igen va länge sen nu. Vet inte vad jag ska göra med håret, men det brukar lösa sig ändå, då Carina brukar ha en del idéer.
Det ska bli skönt med helg o slappna av lite, men jag måste få lite läst ändå. Så ska försöka klämma in det nånstan.

Ha det bra till vi hörs nästa gång....

RSS 2.0