Dirty Diana


Onsdag

Idag var det ytterligare en pluggdag och två artiklar att läsa. Varav den ena var skriven av en nobelpris vinnare och det var bland det sämsta jag läst ingen bra struktur enligt mig i alla fall. Bara en massa citat och konstiga förklaringar blandade med varandra och den gav inga klara svar över vad den egentligen vill säga! Allt detta läsande och analyserande ger mig huvudvärk!

Idag pratade jag me pappa och han frågade när jag tänkt och flytta i sommar...det var som att verkligen slog till...vi kom fram till att en helg i slutet av juni var då båda kunde. Det är verkligen inte långt kvar nu, det känns lite konstigt om fyra månader så bor jag inte kavr här längre. Det här har ändå blivit mitt egna hem, en flytt som har gett mig så himla mycket och utvecklat mig själv, funnit mig själv och nya underbara vänner som kommer att finnas med för resten av livet. Det har haft sina upp och ned gångar men definitivt en underbra period...men nu ska det inte låta så deprimerande det är ju faktiskt fyra månader kvar tills den dagen kommer och hinner ha mycket mera kul innan dess!

Nu är biljetterna fixade och mina underbara girls ska få uppleva CC och sista seriematchen innan sluspelet ska dra igång. Ska bli sååå kuul =D



Det är inte bra med sjopping på nätet :p Man skjuter bara upp problemet med att betala men nu har jag iaf klickat hem så beroende på hur det sitter på så har jag nåt nytt till helgens bravader ;)   


The Yacht Week

         

Jag vill åka på The Yacht Week i sommar! Man hyr en segelbåt med eller utan skeppare...sen seglar man en vecka i Medelhavet från hamn till hamn och festar ;) Ser så jäkla kul ut =) Nån som vill åka me mig?

Artiklar, Sopranos & vin

Förra veckan var jag ledse och trött på allt och kände för att vara någon annanstans, åka bort och för en stund glömma all stress och alla tankar! Men har man valt att läsa kurs på avancerad nivå så kan man glömma det, stress och press är en given faktor. Så det vara bara ta tag i pluggandet och börja läsa artiklarna, det kändes som det gick i snigelfart men till slut hade jag läst dom och skev min granskning som man ska till varje seminare.



I fredags kväll var det dags för kvalitetstid me mina girls...det började med manikyr innan det var dags för Sopranos och självklart röd vin till det med tilltugg...brie & kex, grönsaker & dipp, choklad och min cupecakes princess style såklart =D En riktigt mysig kväll som för min del verkligen var välbehövlig!

Lördagen blev en super slappar dag då jag verkligen inte gjorde någonting och snacka om att det behövdes för sen behövde jag läsa artiklar igen och nu är en ny vecka igång med mycket som vanligt. Idag var det pluggdag hemma hos mig och mellan all seriös akademi plugg så får vi även in ett gott skratt. Fick veta att jag behöver pimpa min lägenhet i mer princess style, jag har för lite glitterludd...något att tänka på ;)



                 


Jag har nåt att se fram emot i vår för jag och mamma har äntligen bokat in en helg i stockholm i slutet av april. Då ska det äntligen bli shopping och kaffe på uteserving (förhoppningsvis) i solen =D På toppen av allt ska vi på Bounce sista föreställning i Globen, The Last Bounce! Så bli sååå jääkla kuuul!


 



Dom e så jäkla bra och deras föreställningar är alltid så jäkla underbara!


Borde nog gå o lägga mig snart med tanke på att imorrn är det seminarie och vi ska som vanligt ses innan så man hinner kvickna till och ta en sista koll på artiklarna!

Sleep tight bitches! 





RSS 2.0