En vecka som flög förbi

Den var segstartad med sega dagar då jag inte alls gjorde det jag hade tänkt. Blev en mysig o trevlig fika med rebban. Sen helt plötsligt var det onsdag då jag o angi tog tag i de sista förberedelserna inför den stundande ROCKFESTEN! Det blev en shoppingtur där vi i detalj tog oss igenom affärer för att hittat rock prylar att dekorera gåsmyren med...det blev lyckat o vi hittade en hel del! Efter det blev åkte vi hem till angi för en testsminkning o sen en mysig fika som wivi och bellan anslöt till. Mysigt tjejer =)

Torsdag o dagen då det skulle bli rockande för fullt men vi hade heldag i skolan vilket vi redan från början beklagade oss över...hur skulle vi hinna? Hur skulle vi orka? Att fixa utseendet tar ju tid :p...eller hur marry?! Vi hade bra föreläsning innan det var dags för lunch me massa roligt snack som vanligt. Vi började den andra föreläsningen o alla va uppspelat o inte riktigt uppmärksamma så när vi äntligen fick rast var vi ett lite gäng som smet. Kom hem o kunde ta det lungt en stund innan det var dags att börja göra sig iordning, efter ett tag fick jag sällskap av wivi och bellan. Sen var det dags att dra sig mot gåsmyren där partyt väntade...o gissa om det blev en lyckat party alla kom o sa hur bra o kul det varit innan dom drog sig hemåt! Vissa hade dock svårt o slita sig...oscar sa hej då men fastnade sen vid karaoke o kunde inte slita sig därifrån på ett par timmar. Till slut fick vi börjar köra ut folk så man kunde gå hem o sova. Mer än så delar jag inte me mig...var man inte där får man skylla sig själv!



Fredagen var en riktig bakisdag, vi mötes vi skolan för en "lunch" men insåg att kåren inte har förstått att man vill ha en flottig pizza vid 15 en fredag :p så fick bli 65´an istället innan det var dags att städa lokalen. Fanns inte så mkt kvar att göra då vi varit duktiga o plocka lite nu och då under kvällen. Hem o ladda för snart var det dags igen att göra sig iordning igen..vi skulle nämligen till BMB där Arvingarna skulle spela...jag vet det e arvingarna men dom va riktigt bra och spelade många skitbra rockklassiker. 

Tog ytterligaren en långsovmorgon på lördagen kändes som det verkligen behövdes. Dagen gick o sen var det dags att laga middag me bellan...blev ritkigt lyckat enligt henne...så får nig ta åt mig av den komplemangen. Det började närma sig Melodifestivaldags, vi poppade popcorn o sen kom wivi o jocke förbi för att kika me oss. Vet inte vad man ska säga längre...jag undrar vilka det är som röstar nuförtiden? Förstår inte hur vissa kan gå vidare? När det var slut ringde rebban som skulle hämta upp mig o bellan för nu skulle vi bowla. Det var verkligen länge sen sist men vi hade verkligen skitkul och för vissa gick det bättre :p

Efter tre kvällar i rad var jag rätt seg när jag vaknade imorrse(ja, jag vet att den nu egentligen e måndag men men) men ändå förvånadsvärt pigg iaf. Slemma o wivi kom förbi för lite plugg...o vi var duktiga o gjorde en hel del uppgifter. Nu har vi dessutom ett schema som vi verkligen ska följa...eller hur tjejer! Var ändå en skön dag o man kan känna att man gjorde nåt bra oxå!

Borde sova nu för ska upp om ca 7 timmar för en dag i skolan...så sov så gott allihop!

HÖK-plugg

Blev dagens ord som slemma tyckte va skitkul. Jag var skit seg imorrse o va nästan på väg o slänga mobilen i vägen när den ringde för att väcka mig vid nio. Somnade om o fick bråttom när jag sagt att jag skulle vara hos slemma vid 10...men var där lite senare bara ;) Vi var riktigt duktiga o gjorde 19 frågor i vårt övningshäfte! Bra jobbar tjejen! Ibland svävade det ur i diskussioner om lokförare o halsband, hihi! Hem käka lunch ta d lugnt innan en grym huvudvärk kom...somnade till o vaknade två timmar senare. Hoppsan, men men kändes som det behövdes!

Här kommer videon till November rain med Guns´n´Roses på önskning av angi. Det är en låt som vi har en speciell realtion till, inget som kan förklaras det bara e så...det e våran låt! Så här kommer den babe!

Redan onsdag kväll

Veckorna bara springer förbi just nu tycker jag. Idag tog iaf jag, wivi o slemma oss i kragarna o stannade kvar i skolan för att göra uppgifter så vi kommer nån vart i kursen o vårt pluggande. Det blev riktigt lyckat o vi var så duktiga o kastade oss fram och tillbaka i lagboken...Hem o lämna alla böcker för att sedan gå över till wivi för en fika vilket oxå lisa skulle komma på...kul för nu var det riktigt länge sen sist.

Igår var jag, wivi, rebban, slemma o sandra på tingsrätten för att gå på en rättegång som en extra grej för kursen. Brottsrubriceringen var grov kvinnofridskränkning, en fru som anmält sin man på x antal åtalspunkter. Det mest irriterande var att han verkade inte ta det på allvar utan satt bara o smålog hela tiden o skylde bort saker hela tiden o försökte smitta från frågor...gav även oss x antal blickar som ibland kändes som sökande efter en ny fru typ...ville bara säga fuck off o fatta va du är iblandad i o vad du utsatt dina barn för! Inte för att nåt kan göra detta brott lättsammare men att notarien bara va så snygg, en riktig man gjorde att man ibland drömde sig bort ;)

Pratade me min malin igår kväll, hon pluggar nu i Madrid...där det var 15 grader varmt o sol för det som vill veta! Så nu blir det nog så att jag ska åka o hälsa på henne nån gång under våren ett par dagar. Få lite sol o sen träffa malin :D var ett tag sen vi sågs nu! Ska bli så kuuul...kan knappt vänta!

Nu Marran...den som väntar på nåt gott....
Blivit utmanad av Marran att:
Jag vill att du ska skriva ner 4 st som du vill sätta eller bli sättad av-Den som bryter kedjan kommer att leva med klamydia resten av livet :)

Så här kommer min lista...låter bilderna tal för sig själva:

1, Shemar Moore


2. Brody Jenner


3. Paul Walker


4. Fredrik "Benke" Rydman


Nu så...där har ni dom...angi sa nyss att bilder inte e nödvändigt men det blir ju faktiskt lite bättre eller hur....

1. http://www.agni.blogg.se/ utmanar http://www.ivabell.blogg.se/.
2. Lina utmanar Jane
3.http://fairyjane.blogspot.com/ utmanar http://nursesusi.blogspot.com/ (SOM BRÖT KEDJAN!) http://angeelina.blogg.se/72040/entries/article/new/
4. http://attifrus.blogg.se/479635/entries/article/new/attifrus.blogg.seutmanar angeelina.blogg.se
5. angeelina.blogg.se utmanar enredigtjej.blogg.se
6.enredigtjej.blogg.se utmanar http://annastjernqvist.blogg.se/.
7. http://annastjernqvist.blogg.se/ utmanar http://malinmarialinneafredrixon.blogg.se/

Det känns så skänt o vara ledig imorrn...slipper gå upp så tidigt. Inte för att jag vet varför jag e så trött egentligen men så är det! Ska ta o gör mig redo för sovdags...

Godnatt o sov så gott!

Marran

Jag såg ditt inlägg nyss, babe. Ska fundera ut en topp fem men kommer senare under kvällen...



Insåg att det bara var topp fyra...finns ju så mkt o välja mellan...hur ska man välja?

Lauren Conrad

Fyllde igår den 2 februari 23 år...GRATTIS! (det var ett tag sen nu jag vet men har strulat med bilderna så kommer nu istället...) jag gillar verkligen hennes stil så tänkte lägga upp lite bilder...













Födelsdagsfika

I torsdags var det dags för fika hemma hos Angi då hon fyllt år. När jag, rebban o wivi kom dit satt angi o mallan o spelade guitar hero för fullt :p medan marry tittade på. Men snart dukades det fram härligheter...den godaste kladdkakan ever, fruktsallad, kesella och grädde. O gissa om kladdkakan försvann snabbt, angi var tvungen o ta bort en bit åt slemma som inte kommit än. Det blev mkt kackel o som vanligt kommer marry med skitroliga kommentarer som får en att vika sig dubbel!  Allitd roligt när vi ses allihop, eller ja, nästan alla för bellan låg hemma me feber, blir alltid mkt skvaller och skratt!

Igår var jag i skolan...dom har ju kommit på att vi har för lite poäng i national ekonomi så vi får läsa en kurs på distans nu. Så igår var det första föreläsningen, vilken höll på mellan 9.15 o 16.00. Som tur var så var det en bra lärare, inte så konstigt för han var inhyrd från Södertörn...riktigt bra och kom med små rolig kommentarer. Han hade dessutom kopierat upp ett kompendium o lagt i en plastficka åt oss så det skulle bli enklare för oss alla...det ni mdh-lärere där har ni nån att ta efter! 

Under föreläsningen frågade angi om jag ville följa me henne hem o hjälpa henne baka. Så när det avr slut gick vi hem till henne...bakade och mitt i allt fick jag ett vinglas i handen o hon började laga mat åt oss båda...du e alltid lika söt, gumman! Vi åt och bakade lite till innan Tobbe o hans kompisar kom för att äta upp allt...trodde vi iaf...men vet inte om det blev så sen? Vi tog vinglasen o kollade på Melodifestivalen...vilket fiasko! Vet inte ens vad man ska säga...allt var lite småkonstigt. Hoppas det blir bättre dom andra gångerna!

När jag vaknade idag och tittade ut så var det ett vinterland men ett tjockt fluffigt vitt täcke. Jag som trodde våren var på väg nu. Inte gjort mkt idag tagit d lugnt och bakat bröd...gjorde lite förändringar i receptet för att få det lite grövre och nyttigare. Resultatet blev riktigt lyckat. Wivi kom förbi på en fika för att göra ett smaktest ;) Nu sitter jag i soffan med datorn o på TV försöker Beck lösa ett mord...det kommer nog lösa sig i slutet! Hemskt när barn dör o än värre när de blir mördade! Säger bara fy fan...  

IDAG ÄR DET NÅN SOM FYLLER ÅR ;)


STORT GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN!
HOPPAS DU FÅR EN RITKIGT BRA DAG!
STORA KRAMAR

Skola

Förra veckan kändes det som om skolan kom igång o nu har jag en hel del o läsa. Ska nog gå bra för den här kursen känns väldigt intressant...vi läser nämligen Handelsrätt och det är ett område jag kan sig mig jobba inom i framtiden.

Hade väl sådär motivation och tid för att orkar bry mig allt för mkt om det då nästa resa var på tur...nu skulle vi på Cinderella kryssning me wivi o hennes kompisar, för hon o Jesso fyllt år! Det blev en väldigt lycka kryssning...på en båt är der inte lätt att hålla reda på alla så ibland tappade man bort nån men hittade alltid tillbax till varandra. Vi hade grymt kul iaf...eller hur wivi?! Det blev dessutom shopping i taxfree, man kan ju inte åka utan att handla där ;) På lördagen blev det att göra sig iordning för nästa fest redan på båten...ta sig av o inse att vi var tvungan o ta tåget...åka till v-ås o gå direkt till nästa fest för Rebban fyllde år det skulle firas!


  

                                           Grattis gumman! Alltid lika söt :)

Det blev en toppen kväll med supergod mat och en ännu underbarare tårta. Kackel och en hel del skratt innan vi begav oss till BMB för party all night long! Drinkar och vi dansade som aldrig förr ;) Tack alla för en toppen kväll!

Efter en riktigt lång helg känner jag mig åndå inte så sliten men dock börjar en förkylning smyga fram...inte så kul så hoppas den försvinner!

Äntligen helg...

efter fösta skolveckan :p o nu skulle vår resa äntligen bli av som vi pratat om så länge. Vi åkte nämligen hem till mig i linkan o bodde alla fem hemma hos pappa. Från början hade jag inget detaljerat schema men efterhand när jag insåg vad alla ville besöka så blev det ett ganska fullpackat schema men utan att bli stressigt.

Fredagen började med sovmorgon o alla vaknade utvilade och glad. Kaffe sattes på och sen blev det kölappar till duscharna. Efter frukosten bar det av på en roadtrip med många destinationer. Den första blev mitt jobb de flicksen ville se vart jag jobbade...min chef tyckte inte d va roligt för dom att bara få se receptionen så han sa att jag kunde få ge dom en snabb rundtur. Gissa om dom blev glada för det är inte många som släppa innanför dörrarna. Så nu vet ni tjejer vad det är jag gör o vad jag sitter alla veckor under sommaren! Nu slog godis suget in o det bar av till Cloetta o fabriksbutiken där godis säljs väldigt små summor ;) På väg in mot stan igen lockade grattis kuffy o vi åkte till pappas jobb för att ladda upp inför shoppingen som skulle bli av  under eftermiddagen. Å shopping blev det, speciellt för wivi som fyndade en massa på rean ;) För att ha tid att göra oss iordning inför kvällen insåg vi att nu var det dags att bege sig till mataffären o framför allt bolaget ;) Som sagt blev det utgång o vi började med att gå till Platens o säger vara vad har hänt med stället...så vi gick till Harrys istället. Där var det mkt bätter även om det fanns en fyndhörna, hehe!





Lördagen blev det ytterliggare en sovmorgon när vi väl vaknade till liv åkte vi buss in till stan för shopping. Även nu hittade vi en hel del. Blev en lunch på Steves, när vi fick maten blev alla tysta o koncentrerade sig på sin mat o att äta. Vi var alla trötta o hungriga. Vi lämnade angi som nu skulle sova hos carro medan vi gick ner till station för att hämta rebban som kom med tåget. Så kul att hon kunde komma :D Hem käka o sedan börja göra sig iordning för vi skulle till carro som skulle ha party sedan utgång denna gång till BK. Hemma hos carro var det mkt folk, vissa lite underligare än andra...många som ifrågasatte vad vi gjorde där, varför vi skulle dit osv men jag satte dom alla på plats genom att förklar att jag minsann var från stan så kom inte här o kom...ingen hade ju heller nån bra förklaring till varför man inte skulle dit...har man inga argument ge dig inte in i en diskussion! Toa o rökt kön, som var samma, blev alltid en plats för lite gnäll när vissa tyckte dom fått vänta alldels för länge :p Väl ute hade vi skit skoj. Mer än så från den kvällen bjuder jag inte på...irriterande för vissa? säkert :D What happens in Linkan stays in Linkan!



Söndagen blev en riktigt bakisdag o tjejerna packade ihop sina saker för att sedan ta tåget hem. Jag stannade en dag till för att åka hem me angi på måndagen. På måndagen träffade jag mamma på stan o vi tog lunch o sen blev det llite shopping innan jag åkte hem packade väska o åkte till station för att träffa angi o ta tåget hem. Det kändes som en kortare tur än vanligt men var nog för jag hade angi o prata med :D  


Tillbax till verkligheten...

...i v-ås för plugg till en omtenta i mikroekonomi. Är verkligen inte mitt ämne o så himla omotiverad speciellt när vi haft den läraren vi haft...man känner bara att d här kommer man aldrig förstå för han kan inte förklara. Så nu har jag insett att d gäller bara lära sig att det är så här det är o jag kommer aldrig få reda på varför d blir så eller så. Men jag e så att jag vill veta att 2+5=7 och inte få att 2+x=7 och mer än så får du/behöver du inte veta. Tentan gick verkligen inte bra men med min nya insikt ska jag försöka klara av den nästa gång och få den ur världen!

Mitt i allt pluggander blev det inga stora mängder av kackel o skvaller men vi har allt tagit igen det. Kvällen före tentan var jag o mallan hemma hos bellan då bellan kläcker ur sig; jag har ju en flaska rött. Vi skulle ju kunna at ett gals vin! Mest på skoj men jag o mallan kollade i direkt på varandra o kände hur suget efter ett glas steg. Låter lite som vi e alkisar men så farligt e det inte! Vi kom på att det var en ganska bra idé o ta ett glas, man slappande av o hade lättare o somna utan att ligga o virda o vända på sig inför morgondagen.

Efter en vecka bara det av hemåt igen för nu hade jag tid hos min frisör, underbara Carina. Trodde hon skulle klippa av mer men glad för då blev det inte så kort nu när jag äntligen fått d lite längre igen. Vi hade mkt o ta igen då vi inte setts på ett tag så vi drog över tiden o hennes nästa kund fick snällt sitta o vänta...hon e för snäll mot mig...men tycker lite synd om hon som fick sitta o vänta! Men men så är det när man är stammis :D Fick även "skäll" för att jag är där för lite, inte för att mitt hår mår dåligt av det utan för att vi ses alldels för lite nuförtiden!

Efter några dagar hemma åkte jag tillbax till v-ås för nu skulle skolan börja igen. På måndag kvällen blev vin hemma hos mig för nu var vi alla tillbax i stan o var tvungna o kackal av oss ;) På onsdagen började skolan och som vanligt på MDH så är adminstrationen inte den bästa så mitt under allas vi-får-äntligen-gå i-samma-klass-igen-glädjeyra så säger som att eftersom vi är så många som kommer vi dela på klassen. Så nu får vi inte gå i samma klass iaf men vi får göra det bästa av situationen.

Hemma hos familjen...

Som sagt åkte jag hem för att fira jul o träffa familjen...men skulle även jobba en del. Jag kom hem på fredagen så hade en helg framför mig innan det var dags för jobb. Väl hemma kändes det väldigt skönt, avslappnande och (som i ett inlägg tidigare) en lättnade över att få komma bort ett tag o hem där man bara kan vara o bli ompysslad. Under helgen blev det shopping av julklappar till familjen, hade dom flesta kvar som varje år. Även en hel del sömn ;)

På måndagen var det dags att ta sig till jobbet...prata med alla som frågar samma saker; hur det går i skolan? Trivs jag? osv. Fick lära mig nya uppgifter och ansågs lära mig dem så snabbt att jag kunde vara ansvarig för dem nästa dag...men d gick bra =) Blev en heldag även om jag inte räknat med det = mer pengar! Tisdagen skulle jag jobba igen o fattade inte hur jag skulle komma upp så tidigt, hade varit en höst bestående av väldigt få tidiga morgonstunder. Men det gick bra o jag kom upp. Alla icke röda dagar blev jobbdagar...var ändå helt okej även om jag hade velat vara ledig.

Va kul o var tillbax på jobbet men insåg att det räcker i små doser...skulle jag fortfarande jobba där idag skulle jag vilja ha större ansvar med mer uppgifter...vilket jag inte kan få utan en utbildning då fick mig att inse att jag ändå e på rätt spår.



På julafton blev det hemma hos mamma på förmiddagen och mormor och morfar kom förbi, der blev gröt innan det var dags för julklappsutdelning o mys. För att sedan bli hämtade av pappa o hem till dit. Där kikade vi på Kalle innan det var dags för julbord med alla dess tillbehör...blev lika mätt som vanligt o kände mig lite lagom seg till dagens andra julklappsutdelning. Det blev en ritkgt mysig jul...mkt mat som vanligt...o en del stunder för slappande men även promenader :p


Veckorna innan jul

Veckorna innan jul bestod till stor del av plugg. Vi gjorde klart vårt PM, vilket inte var det enklaste. Det blev mkt tjafs o småbråk om väldigt små saker o ofta ingenting egentligen. Alla vet ju bäst o lyssnar då inte till vad de andra förklarade. Till slut blev vi klara och kunde lämna in...så skönt när det var över. Sen var det bara förbereda sig på seminariumet, vilket kändes som d gick bra...men som vanligt är läraren flum o skyller bort allt på att han hade princessparty i helgen. Som att det ska gå ut över oss! Vi fick en rest som ingen av oss fattade varför men vi gjorde den och fortsatte sedan med pluggandet... 

Mitt i allt detta pluggande hann ju självklart med lite party oxå :D



Det var en riktigt lyckad kväll...även om vi alla fyra kändes oss gamla i jämförelse me alla andra småttingar som var där ;)

Efter pluggander bar det av hemåt....

RSS 2.0