Knäproblem

Har haft problem me mina knän, främst det vänstra, under sommaren. Detta trots att jag rört på mig, ena dagen e d bra, den andra kan det ¨bara¨ göra ont vilket jag lärt mig att leva med även om det e jobbigt då detta inte nåt nytt. Men det e dom gånger då det verkligen e ett bultande ont som det verkligen e jobbigt o d bara gör ont va man än gör; står, sitter eller ligger ner. Nu har jag iaf pratat me min naprapat, men dock inte träffat honom, så nu ska jag försöka med att träna mer o försöka bygga upp musklerna i knät o se om det hjälper. Annars kanske jag får åka o göra ett besök på klinken.

Har haft problem me mina leder sen jag var 13 o det e något som ligger i familjen. Då hade jag mest problem me mina höfter, men oxå knän o lederna vid vristerna. Jag e inte den som tränat på elitnivå men alltid hållit på nån sport på en relativt hög nivå. Så det har gått i perioder, men det har aldrig försvunnit. 

Så nu jäklar måste jag komma igång seriöst me träningen o hoppas det blir bättre!

Halva veckan har gått!

Har inte hänt så mkt sen sist, har pluggat en del men inte alls så mkt som jag borde ha gjort. Men motivationen har inte funnits där helt enkelt.

Idag har jag varit o gjort en tentan, det kändes bra o kan nog gå. Hoppas på det iaf. Sen efteråt var jag o Rebban o käkade lunch på Wayne´s, idag blev det en kräftstjärtsallad o den var riktigt god. Efteråt blev det en lite latté, dåligt jag vet, men gud så gott. Kul o fika me Rebban o snacka en massa skit men även seriösa saker. Vi e i samma sitts så skönt o prata me nån som förstår, men vi e inne på samma spår iaf. Tack gumman o nu jäklar ska här pluggas i höst =)

När vi va på väg för att hämta bilen såg vi ett par pumps som jag blev kär i direkt, Rebban oxå. Dom va så snygga; röda me lite platåsula, öppen tå o hög klack. Grymt snygga var dom. När jag kom hem kikade jag runt på nätet på skor o har nu hittat ett annat par som oxå e grymt snygga o dessutom på rea, så nu vet jag om jag köpa dom eller inte. Tror d kan bli så men får se, håller er uppdaterade. 

Nu e bara tre dagar kavr tills vi åker, men har inte riktigt fattat d än!

Ska nog ta lugnt en stund nu o sen vet jag inte, men kanske ska ta o städa lite. Framför allt om det ska komma folk hit på fredag!

Ha d bra så länge!  


November rain

             

En klassiker som alltid e bra, enligt mig iaf. Sen att min bror hade en Guns´n´Roses period har ju satt sin spår oxå, med att man kan många låtar. Men denna är iaf en av mina favoriter!

Enjoy!

Söndag

Imorrse vaknade jag klockan 07.00 o hade världens panik. Kände bara: ¨jag ska vara nånstans snart o har försovit mig¨. Men efter att ha tänkte efter rejält kom jag på att det var söndag morgon o att jag inte skulle nånstans utan kunde vända mig om o somna om. Vilket jag gjorde o sov ett tag till.

Idag har jag inte gjort så mkt än, men har äntligen iaf packat upp. Det har ju bara varit i väskorna sen i torsdags när jag kom =) Så packat upp o plockat iordning lite.

Dock nu under förmiddan har jag fått riktiga begär om att göra om här hemma, vill måla om o skaffa lite andra möbler. Känner att det inte riktigt e jag, utan mest ett ihop plock o lite snabbt handlat när man skulle flytta. Så nu vill jag verkligen göra om! Får se när d blir men ska försöka under hösten o innan min nya soffa kommer. 

Ha d bra så länge!  


Semster

                                       

Resan bokade o hit ska vi!

Ups and downs

Nu var det ett tag sen sist igen men d är nog bara inse att det blev ett litet sommar uppehåll med små sammanfattningar istället. Men nu ska jag försöka skärpa mig.....

Är tillbax i V-ås, åkte upp i torsdags kväll efter jobbet. Tog ledigt, vilket inbär betald semster, på fredagen inte helt fel. Så nu var man tillbax o gissa om det e skönt! Att få var för sig själv inte ha en massa folk omkring sig hela tiden. Insåg hur snabbt man vant sig vid att vara själv o inte behöva rätta sig efter andra. Men det har varit grymt skönt att va hemma oxå, så inte för att den skull men nu behövde jag lite tid för mig själv. 

Igär kände jag mig dålig inte bara fysiskrt utan även psykiskt. Det fysiska var min mage som spelade mig ett spratt men det har den gjort hela sommaren till o från att jag börjar bli van. Fast d e jobbigt ändå. Men sen kände jag mig bara som ¨crap¨, fattar inte att jag alltid ska skjuta upp saker i sista minuten jämt. O så sitter jag dr o tycker synd om mig själv för att jag har så mkt o göra. Blir alltid lika stressad att d bara blir för mkt o så gör jag ingenting itsället. Att man inte lär sig men nu ska jag verkligen försöka ha d i bakhuvudet inför hösten annars kommer jag nog få ett helvete.

Idag har jag käkat lunch me Issa O Angi på Grekiska Kolgrillsbaren. Riktigt nice o sitta o snacka en massa till god mat. Man har ju inte setts så mkt i sommar. Så vi hade en del o ta igen. Jag o Angi fick oxå börja processen me att övertala Issa att hon inte ska hoppa av skolan till jul, o lite tror jag vi lyckade för det gick från: ¨när jag slutar¨ till ¨om jag slutar¨. Så bra jobbat Angi, det blev ett steg i rätt riktning. Sen blev det en sväng på stan innan Issas tåg tillbax till sthlm gick. Sen var det bara ta sig hem i regnet. På fötterna hade jag mina Tiger kilklackssandaler o tänkte att det kommer ju gå bra, kommer hem me blötta fötter. Men efter bara en lite bit på vägen så slutade det nästa regna. Nu sitter jag här o skriver me ett glas röd vin brevid mig(vuxenpoäng :p). Hur skönt som helst, va själv o ta d lugnt.

Vad har hänt sen sist då, ojoj hur ska man komma ihåg. Inte för att d hänt mkt. Jobbat måndag-fredag varje vecka o där har d varit så jäkla lugnt o lite göra så det har blivit mkt sitta o snacka skit me Malin i receptionen =) Inte fel o få betalt för att sitta o parata hela dagarna. Nu låter d j som jag inte gjort nåt annat men det har jag faktiskt, packat upp prover, registerat ärenden, svarat i telefon o postat. Så fort d ringde var man tvungen o ställa om till myndighets-Anna, då man pratade me andra myndigheter men eftersom jag gjort d förr kom det naturligt. Men Malin o jag har hunnit ta ikapp allt som hänt i varandas liv o det ä skönt att kunna prata av sig lite me nån som e i samma sits. Vi hade en grillkväll hemma hos mig där vi tog allt som hänt sen vi började skolan. Vilket tog ett tag =) Men det har varit jättekul o jobba me dig gumman i år igen, Vet inte hur jag ska klara nästa sommar, om jag jobbar där då igen, utan dig! Hoppas du har d bra sista veckan även om jag inte e där o kan hålla dig sällskap, men du slipper ju iaf du vet vem. 

Har varit på Kräftskiva hos mormor o morfar, då det blivit en tradition vi gör varje år. Sen föll d samman me att morfar fyllde år oxå, så blev lite firande av honom oxå. 
Var ute o käkade me pappa o plasma en kväll oxå, var riktigt mystigt, var på Magnolia o maten e så jäkla god där. Sen e d så mysigt att sitta vid Stora torget(eller Ågatan för den delen) när det e sommar o en massa uteserveringar. Det var fullt me folk, kul att kolla på folk så oxå. 

Var o fikade me Lina bland de sistar dagarna innan jag åkte, fast vi inte setts på bra länge så v ar d som vi sågs igår. E så himla skönt när det är så att man bara hoppar tillbax till dit man va utan att man ska ha en stel del först. Så det va himla mysigt o om vi hade mkt o ta igen. Har hänt så mkt sen sist.  

Dagens fundering: How can you get somthing so wrong!?

RSS 2.0