Gomorron

Det e ju nästan fortfarande morgon iaf, även om jag varit vaken o uppe ett tag. Kollade på Vakna med Elin Kling samtidigt som jag käkade frukost. För att sen dra på mig mjukis kläder o starta datorn o kolla in det senaste The Hills avsnittet.
Där händer det mkt nu, Lauren, Lo o Audrina har flyttat till ett hus. Jeg menar vem skulle inte vilja flytta till ett hus dessutom e det i Hollywood. Ett hus me det lite gästhus på baksidan, som Audrina bor i, som ligger brevid poolen. Lo o Lauren bor i själva huset. Justin e tillbax o Stephen lika så. Man fick för första gången se Brodys flickvän vilket så snällt skaffade när Lauren var i Paris o hans skulle vänta på henne o sakna henne så. Men det gick som det gick, tycker mest synd om Lauren som verkligen trodde att när hon kom hem så skulle de försöka igen o va tillsammans. Man såg att hon tog lite illa vid sig när Cora, som hon heter, kom på deras inflyttningsfest men hon ville inte visa det. Oj, det vart mkt om det. Att man kan vara så inne i nån annans liv, en person man inte känner. Men det kankse e för att man verkligen kommer dom så nära in på då kamrorna e me i stort sett hela tiden. Så lever dom livet man lite drömmer om oxå!
Det får iaf mig o tänka att va kul det skulle vara o flytta till nåt större o dela me några mysiga kompisar. Men nu har man vant sig vid att vara själv o kunna gå efter sin egen klocka. Inte behöva tänka på andra när man lagar mat, sover, kikar TV, ja ni fattar vad jag menar. Så det skulle ha sina för och nackdelar.

Ska nu försöka bestäma mig för hur jag ska lägga upp min dag, har en del jag vill hinna me innan det blir kväll o Johanna kommer. Vi hörs senare, ha det bra tills dess

Så var denna dag snart över

Då har måndagen snart gått förbi utan att jag har fått allt gjort som jag tänkt. Behöver läsa mer om jag ska komma igenom boken som jag tänkt. Men iaf har nu letat runt efter en bra plats i min lägenhet att ta kort på för ¨dagen outfit¨ bilder, vilket jag insett det kanppt finns några av. Så nu har jag hittat en bra plats så från o med imorrn ska jag föska ta dagliga bilder o lägga ut.

Nu har jag en stund suttit framför datorn o bra kollat runt samtidigt som jag pratat me mamma i mobilen. Jag tog på mig mina pumps från belle, som jag skrivit om tidigare, men här kommer en bild till.
                     image47 
Varför jag har på mig dom är för jag tänkte att jag måste börja gå in dom lite så jag kan använda dom när man ska vara borta ett par timmar =) Vill ha dom när jag ska till CC den 9 maj! Så nu när jag skulle bara sitta vid datorn tänkte jag att jag kunde ha dom på mig en stund. De e inte så farliga som jag trott, än iaf, eftersom tån e rundad så spänner det inte över tårna lika mkt so d gör när man har såna som e lite spetsiga. Visst det kommer nog göra on första gången än då men mest ont kommer det nog att göra i hälarna. Så det blir att sätta på skavsårsplåster, Compeed superbra, redan från början. För den som inte testat dom innan kan jag verkligen rekomendera dom, finns på apoteket att köpa. Det sitter kvar länge o under vår/sommaren har jag nästan alltid en förpackning i väskan. Då e man alltid redo!

Nu ska jag se om jag kan få lite mer läsning gjord eller om det blir att sappa på TVn. Ska iaf se Cashmere mafia o Prison break sen....

Nu var det ny vecka

Så hade en ny vecka börjat, måndag igen. Förra veckan försvann bara, den gick så himla snabbt. Men det var nog för det där jäkla grupparbetet, som tog sin tid.
Helgen försvann den lite oxå, men fick lite gjort iaf. Städa min garderob, så nu e det mer ordning o slängde lite men inte så mkt. Kanske för att man har svårt att göra sig av me saker o tänker att ja, men det kan jag använda till det o det. Sen om det blir så eller inte får man väl se, oftast blir det nog inte men men. Nu är det gjort iaf o känns ritkgit bra. Sen har det inte hänt så mkt mer, vart mkt pollen ute så har inte kunnat var ute så mkt. Blivit tjockt i näsan o kliande ögon bara av att sitta vid fönstret. Så har tyvärr inte mkt spännande o dela med mig av.

Min granne grillade utanför sin ¨balkong¨ (vi har bara franska-balkonger), vilket gjorde att lukten hittade in till mig o gjorde mig riktigt sugen på grillat. Så nu ska verkligen jag o Johanna ta o köpa an grill. Vi har kommit fram till att vi ska köpa några slags stolar o kanske bord, möligtvis brasse stolar. Vi får se hur det går o jag ska hålla er uppdaterade. 

Nu ska jag försöka läsa lite innan vi ska iväg o besikta Johannas bil. Så håll tummarna för att det går bra. 

SOL

Idag har vädret varit undebart, sol o plusgrader upp mot en 18-19 grader. Det e inte illa för att var den 25:e april.

Vid tio idag åkte jag o Johanna ner på stan o kollade runt, vilket ledde till en del shopping. Önskar bara att jag hade mer pengar, det fanns så mkt jag ville ha. Så många härliga färger. Vi tog o käkade lunch på Kina-restaurang, buffé, alltid lika gott. Mot slutet, då vi insåg att nu kunde vi inte spendera mer pengar för att kunna ha pengar kvar under resten av månaden. Med en dricka satte vi oss i solen, tog det lugnt o kollade på folk. Så jäkla härligt, ingen jacka o det e riktigt varmt, man bara känner för att slänga sig i bikini på en filt nånstans o bli brun. 

Dagens inköp:
                     image46 

Vit jacket o vitt linne från Gina Tricot
Kläning i marin blått o beige från Vero Moda
Schampoo, balsam, duschkräm, make-up svamp o knästrumpor(nylon) från H&M

Oj oj, nu...

...var det riktigt länge sen. Så ska försöka o summera ihop det som hänt på ett bra sätt. Så vi börjar väl där vi slutade förra gången.

På torsdagen åkte jag hem efter ett träningspass me Johanna, käkade lunch o sen hoppade på tåget. En resa man börjar blir lite trött på för det händer inge nytt. Det e samma varje gång, men det e ju förstås olika folk varje gång o nu kan man se vilka som e vana att åka tåg o vilka som inte e det. Men det var iaf skönt o va hemma i Linkan igen, få komma bort från stresssen ett litet tag. På fredagen gick jag till Carina(min frisör) o förgade håret, TACK mamma, gissa om det va skönt. Att sitta o bara ha nån som tar hand om dig i tre timmar o snacka en hel del skit. Det e alltid lika kul o träffa Carina o jag hade verkligen inte bestämt mig för hur jag ville göra men hon hade redan tänkt hur det skulle vara. Så det vara bara luta sig tillbaka, för jag litar verkligen på henne att hon gör det bra. O det blev det verkligen, en massa blonda slingor så det blev sådär snyggt randigt.

Under lördagen var det dags att leta present till mormor som fyllde 75år på söndagen. Efter lite letande hittade vi ett halsband som var perfekt. Jag handlade till mig själv oxå en T-shirt o en kavja me trekvarts ärm, för att ha på middagen under söndagen. På söndagen var det dags att åka iväg. Med ganksa strikt order skulle vi stå på busshållplatsen 10.45, för att ta oss till Birka bussen. Där var vi o mormor o morfar var redan på bussen. Kom till stationen köpte lite dricka o tidningar sen bort till bussen. Resen upp tog ca 3 timmar med rast o stopp under vägen.Väl framme i Sthlm så skulle vi in på Pirat-båten(som morfar kallar den) o börja intaget av alkohol. Sen var det dags o checka in, vid det här laget visst mamma o jag fortfarande inte vad vi skulle få för hytt. Men det visade sig vara en lyx-hytt. Jättemysigt o rymligt. Så sen var det en blandning av drinkar, mat, TAX-FREE shopping o bara slappna av. Det var riktigt trevligt o mysigt, super god mat. Tack momor för resan, det får vi göra om.

Sen var det tillbax till verkligheten, förläsningar o jobba med uppgiften för kursen. Vilket blev mer komplicerat än vi trott o drog ut på tiden.Satt de flesta dagarna från 9 till 18. Många gånger fastande vi o funderade hur fan man skulle få fram en summa eller nyckeltal. Helgen gick snabbt, var nere på stan o köpte allegri medicin för nu ha rminpollenallergi satt igång, mindre kul. Men jag vet ju om det o det kommer varje år, så det var ingen överaskning.
Den här veckan satt vi oxå mån till ons i stort sätt varje dag från 9 till 18. Men det var så jäkla skönt nät vi va klara igår o det var rätt. Bara lite osäker på om vi räknat nyckeltal rätt. Så skönt. Idag har vi haft seminarum på detta o det kände så oseriöst det kunde vara. Speciellt när uppg var så stor som den var. Den kändes för stor när det ska  vara en tenta oxå. Vilket jag idag upptäckte att jag glömt o anmäla mig till så det blir att göra den den 4 juni istället. På ett sätt känns det klart skönt då jag kände mig stressade över hur jag skulle hinna lär mig allt tills på tisdag, men det hade ändå varit skönt att ha det gjort. Men tycker systemt inte är det optimala, man ska inte behöva anmääla sig till en tenta när man går kursen o är registrerad. Utan man ska då vara automatikst anmäld tycker jag. 

Idag annars har det inte hänt så mkt, när jag satt o försökte plugga kom en huvudvärk smygande tillsammans med kliande ögon o en trötthet pga medicinerna. Så avr tvungen o lägga mig ner o blunda för att orkade inge annat o kände mig helt borta. Sen nu på kvällen vid 17.30 var jag o Johanna ute o gick en promenad i 70 minuter, bra gjort tjejer. Det blev dock ett stopp på MC´Donalds för en glass o sen in på Coop Bygg för att kolla utemöbler o grill ;)

Imorrn blir det ner på stan under förmiddan o kika runt lite me Johanna o sen blir det lunch. Måste iaf köpa schampoo o balsam. Ska kika lite TV nu o måla naglarna, vet inte vilken färg. Ska försöka gör fler inlägg innan jag går o lägger mig.

Kramar

Nu ska vi....

...fortsätta där vi lämnade det sist, vilket blir tisdag. Så alltså i tisdags så kämpa jag mig upp för jag kände att jag måste ta mig till föreläsningen. Käka frukost framför TVn o Vakna med The Voice o samtidigt göra mig iordning. Johanna skulle komma något tidigare för att lämna min skjorta som äntligen kommit. Det avr nämligen hon som beställt den samtidigt som hon betsällde sin jacka o på så vis sparade vi en fraktkostnade, så himla smarta vi e =) Hon kom o jag var inte riktigt klar men skyndar mig så vi ska hinna till föreläsningen. Det känns som att jag typ alltid e sen, sorry Johanna för det. Iaf vi kommer till skolan i vid salen vi ska vara i är det precis tomt men vi tänker att vi bytt sal, så jag ringer Wiveca för att se vart vi ska va. Då berättar hon den goda nyheten att förläsningen e flyttad till 13.15, vilket både jag o Johanna missat totalt. Måttligt glada börjar vi vandra hemåt för att sätta oss hemma o plugga istället. Faktiskt så gör vi det oxå, vi kommer igång me uppgifterna i övningsboken o snart har vi gjort flera sidor. Vi var riktigt stolta över oss själva.
Johanna skulle till optikerna för att kolla att hennes provlinser satt bra o sen betsälla linser. Så in till stan o vi båda hade inte tänkt o handla nåt. Men vi betsämmde oss för att nu skulle vi hitta den där skoaffären vi undrat över ett tag o det gjorde vi. Vilken underbar affär, vi vart kära båda två. Så nu har vi en ny favorit affär. Där var det rea o även de skor som var på ordinare pris var inte dyra, vilket vi hade trott innan. Så jag kunde inte låta bli, utan det blev dessa pumps:
                     image44

Efter det gick vi hem o pluggade ännu mer innan vi började me vår TV-kväll som e från 19.30 till 23.25, det är inte illa. Men det e ju en massa bra program som går på tisdagar.

Igår hade jag tvättstugan på förmiddan o sen vid ett kom Johanna ner o vi pluggade lite mer genom att göra fler uppgifter. När vi började känna att vi fick lite svårt o koncentrara oss, så åkte vi o träna. Först en tur förbi IKEA där Johanna skulle handla till sin mamma. Sen ett ¨arm-pass¨ på gymmet. För sen en kväll med lite mer pluggande, vert inte jätte mkt. Dessutom var det final nr 2, i Jönköping o efter en ganska jämn match så vart det LHC som åkte därifrån med en seger. Sen packade jag oxå för hemfärden idag till Linköping. 

Idag har jag o Johanna  varit o tränat på morgonen eller vad amn säger om 09.50. Det avr inte så mkt folk på gymmet vilket var skönt. VI körde ett ¨ben-pass¨ o kämpade på riktigt bra. Vi kommer nog vara ganska bra till sommaren. Dét är skönt när man känner at´t det går framåt, när man kan ta tyngre vikter på maskinerna än innan. Nu ska jag käka o sen ducsha av mig o sen slänga iväg till tåget. Så min eftermiddag kommer jag spendera på tåg, så då blir det inga uppdateringar under den tiden. Ska föröska få nåt under helgen, men på söndag åker jag på kryssning me Birka Paradise. Min mormor fyller 75 år o bjuder, tack mormor det är vi glada för. SÅ då blir det en massa god mat =)
               image45

Ha en bra helg alla, så får vi se när nästa inlägg blir.

Final 1

               image43
Resultat: LHC-HV71  6-4
Så var första finalen över. Stundvis spelade LHC riktigt bra o var överlägnsa. Men i andra stunder så gick det mindre bra o jag satt o ritktigt nervös. Men det löste ju sog till slut o de vann, bra gjort.


Lampor

Nu kommer det första inrednings-inlägget, som jag har sagt att jag ska börja me. Idag blir det en presentation av lite lampor som jag tycker e snygga o gärna skulle ha.
                image40

O några till:
          image41

Nu är ju dessa i den dyrare klassen, men det ä jättebra många gånger som insperation.


Så var det måndag igen

Imorrse blev det inte den tidiga morgonen jag hade tänkt mig, när jag vaknade kände jag bara; Nä, nu tänker jag inte gå upp. Det var första måndagen sen typ februari som jag inte kände mig stressad över allt som måste göras o allt som inte gjorts. Så tog vara på stunden o låg kvar ett tag till o än har det inte hänt så mkt idag, vaknat o käkat frukost o det vanliga. Pratat me Malin nyss om att vi båda ska jobba i sommar igen, det blir skönt o ha varandra. För stöd men oxå för en massa skvaller=). Hon har fått veta under vilka veckor de vill att hon jobbar, men det har inte jag än =(. Men så har vi lite olika arbetsuppgifter, då hon ska ska vara receptionist och jag ska vara administrativ assisent, så är det lite olika scheman o planeringar. Så det kommer nog ett mail till mig oxå inom en snar framtid. Idag ska jag försöka läsa en del i boken, så jag hoppas att den e lättläst. Sen ska det nog bli träning oxå, har inte hört nåt från Johanna än men blir nog så.

Hatar vädert idag, det e bara grått grått grått.....kollade upp vädret på SMHIs hemsida o det ska inte bli några förändringar heller. Dessutom kunde det komma snö under natten mellan tisdag o onsdag=( men sen under dagen på onsdag skulle det vara plusgrader så det smälter väl bort om det ens stannar kvar under natten men ändå. Nu vill man ju ha sol o att fiken ska börja ta fram sina utemöbler.

Igår blev det inge inlägg kom jag på när jag gick o la mig o redan hade stängt av datorn. Kom på skaer under dagen jag tänkte jag skulle skriva om, men d försvann tillsammans me tiden. För igår blev det städa av allt jag sa härom dagen i ett inlägg blev gjort o vad bra det kändes när det va gjort. Allt amn gått o tänkt på ett tag var borta. Så nu känns det rent o fint här hemma. Nu har jag bara mitt nyfunna dilemma, att jag vill möblera om. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det istället så än har inge hänt. Vi får se hur det går me det, men håller er underrättade.

Skön slapp-lördag

Kom på att jag in inlägget från igår inte skrev att jag under kvällen hade målat naglarna o det med Chanels nagellack. Jag fick ett i julklapp av min mamma o jag vill bara säga att det är helt fantastikt. Självklart är det dyrare än många andra men det är verkligen värt det, konsistensen, penseln, hållbarhet(på nageln alltså); jag allt är bättre helt enkelt. Så om ni har gått o funderat på det tycker jag verkligen ni ska slå till o testa!
                                                 image38 
Detta e dock inte min färg. Min heter 207 Barcelona Red (men kan ha varit en säsongs färg.)
 
Idag låg jag kvar i sängen länge på morgonen, det va skönt o inte känna nån stress över att man måste ta sig upp. Sen gick jag ut o tog en promenad när solen lyste, hade ett mål med promanden o det var o hämta mina böcker till den nya kursen som kommit. Hade betsällt dem över internet. Mindre kul va fakturan som va me, men man kan inte göra så mkt annat än o snällt betala.
image39

Så nu ska man väl ta o börja läsa o komma ifatt det vi gått igenom under veckan på föreläsningarna, men inte idag måste ha en dag ledigt innan ;) Har under eftermiddan inte gjort så mkt, vilket akn vara riktigt skönt ibland. Ska nu ta o fundera på vad jag ska käka ikväll, om jag måste tina nåt.


En tidig dag

Imorrse var man tvugen att ta sig upp tidigt för 08.00 skulle jag möta upp Johanna, Wiveca o Isabelle för att gå o göra en tenta. Hade inte fått mkt sömn under natt, hade problem me o somna o låg o vred o vände på mig. Så upp gällde det att ta sig, även om d var segt kom jag till sist upp o fick i mig lite frukost. Min mage har varit lite ¨krånlig¨ på slutet men jag kunde iaf få i mig lite, vilket e bra när man ska skriva tenta i 5 timmar.
Vet inte vad jag ska säga om hur d gick, tenta i sig kändes svår, men jag svarade på det jag kunde o ordbajsade en del så hoppas på att det går bra.

Efter det gick jag hem o käkade lunch smatidigt som jag kikade på på Days of our lifes, lite speciell serie men man fastnar lätt o vill vet hur d ska gå. Sen satt jag o somnade i soffan för jag va så trött, så gick då o la mig i sängen o sov nån timme. Tills mamma ringde o väckte mig =)! Därefter var jag tvungen o ta mig till ICA. Kom hem där ifrån o slängde mig i soffan igen o kikade lite TV, medans jag väntade på att räkorna skulle tina som stod på menyn till middan idag. Johanna om du läser detta så går Private Practice nu förtiden på fredagar kl 17.30 på TV4, vi pratade ju om det igår. Efter d fixade jag mat o har under kvällen kikat på TV, så himla skönt o bara kunna ta d lugnt ibland. Har dock hostat en hel del under kvällen, så e rädd att förkylningen jag trodde va på väg bort bara har blivit värre. Vi får se hur det blir. Sitter nu framför datorn o kikar runt lite samtidigt som jag lyssnar till lite gamla goda Guns´n´Roses låtar, min bror skulle vara så förvånade just nu. Men jag har en otroligt bred musiksmak o gillar det mesta o man har sina perisoder då det ena spelas mer än det andra.

Har insett att det inte alls har blivit några inlägg om inredning, men det ska d bli ändring på nu minsann. Jag har ett stort intresse för inredning o det gräver mig fortfarande att jag missade årets Möbelmässa i Älvsjö. Men jag hade självklart tenta just då, nog för att det håller på flera dagar men hade tentan på lördagen o ver tvungen o plugga dagarna innan. Då min pappa är i möbelbranschen  har jag ett nästan medfött intresse, som jag tackar för =) Så nu kommer d dycka upp lite inrednings-inlägg lite nu o då.

Håller på att ladda ner några avsnitt av Sex & The City, tänkte kika på d tills jag e trött. Påminelse: Sex & he City börjar gå på TV3 igen den 16 april kl 22.00.

Ännu en dag

Så har den här dagen oxå börjat lida mot sitt slut, d går verkligen fort(fast ändå långsamt) när d finns saker man måste göra o alla gånger kanske inte vill göra. Nu har jag iaf hunnit med en hel del läsning, men e ännu inte klar. Att det kan finnas så många olika delar i mikroekonomi, man blir helt slut av alla diagram, förkortningar, formler m.m. Det jag insett under tiden vi vi haft mikro o makro e att jag inte kommer att satsa på en karriär inom nationalekonomi, då man får väl se d som en positiv sak under denna period som känts otroligt lång.

Insåg nyss att jag under helgen kommer att behöva göra en stor städning i lägenheten o framför allt i badrummet. Ta hand om badrumsskåpet o slänga de krämer som man inte använt på bra länge o har gått förbi sina bäst för datum. Har dessutom bestämt mig för att jag ska byta plats på lite grejor, tror d blir bättre så. Men även övriga lägenheten, låter som den e jättestor men e bara 28 kvm inkl badrummet, behöver en städas. Så d blir helt enkelt en vårstädning. 

Nu ska jag återgå till mitt pluggande...... 

långtråkigt

Idag går d lite segt men imorrse var jag tvungen att ta mig upp hade tvättstugan o d var mer kläder än jag trodde. Men nu e ju allt nytvättat o i garderoben igen, d e bra. Men skulle vilja köpa en del nya kläder me lite mer färg, känns att e behövs nu till våren som börjar komma. Idag e det soligt o fint ute, men själv sitter man inne o pluggar. Mikro-häftet börjar bli tråkigt nu, inte för att d nån gång har varit roligt. Ska ta mig igenom det fler gånger idag dock :( o får se om d blir någar uppgifter oxå kanske. Men nu ska jag återgå till pluggandet......

Goodie bag

                     image37
En lite blandning av kläder, skor o väskor som finns att handla på asos. Saker jag skulle vilja handla till sommaren, tyvärr blir allt tillsammans lite väl dyrt men kankse blir nåt, vi får se.

Dita von Tesse

                                         image36
Må man säga vad man vill om hennes förflutna m.m, men hon e en väldigt vacker kvinna. Hon har stil o klass utöver det vanliga(av det man ser av henne offentligt, jag påpekar att det hon väljer att göra ¨hemma¨ bakom stängda dörrar vet jag inge om o tycker heller inte att vi har me o göra) o jag kan inte annat än tycka att hon e en otrolig kvinna med en stilsäkerhet många i LA saknar. Någon som håller me eller vill säga emot?

Final

                                         image35
Efter ganska stora o övertygande segrar så tog LHC en final plats i måndags, efter att ha utklassat FBK. Så nu blir d final för andra året i rad o denna gång hoppas vi på en bättre utgång än förra året, även om tvåa inte var dåligt då. Men nu vill vi se lite mer o lite bättre. Torsdag kväll kan det avgöras vilka som blir motståndarna, det står mellan HV71 o Timrå där HV71 leder med 3-2 i matcher o kan avgöra ikväll. Vilket skulle leda till en så kallad E4-final o då blir d nog i stort sätt fullsatt på varenda match. Kul!

Men iaf d jag ville säga var GRATTIS GRABBAR o nu e d final! Bra jobbat =)  

Fastnade för denna...

                                            image34
Fastnade för denna väska på nuknuk, för 269 kr. Tycker den ä riktigt snygg. Är väl inte det jag behöver mest just nu, men ändå den va snygg =)!

Äntligen

          image33

Så började fortsättningen av The Hills säsong tre förra måndagen, riktigt kul o få se hur Paris resan gick. O nu har de kommit tillbax till LA, o deras liv fortsätter i den vanliga farten. Whitney har slutat på Teen Vouge, Brody har skaffat sig en flickvän under tiden Lauren var i Paris, vilket inte gjorde henne speciellt glad. För innan resan lät det som om de skulle börja ses efter hennes resa o kanske utveckla deras förhållande. Men de gick inte så länge innan han hittat en ny, lite irreterande men men de brukar komma tillbax till varandra så vi får se hur d går. Audrinas liv går på som vanligt än så länge men enligt trailern så ska Justin komma tillbax i hennes liv, hoppas d går bra för henne bara, d e hon värd, o inte fastnar i nåt dåligt förhållande igen. Så nu ska d bli kul o se fortsättningen, kommer nog uppdateringar med tiden......

Nu var d riktigt länge sen, igen.....

Har varit mkt o göra o sen har denna sida har varit nere för uppdateringar. Så nu e det igång igen o jag ska försöka komma igång me bloggandet igen ;).
 
Så för påsken åkte jag hem till Linköping o det var super skönt o komma hem lite o bli lite ompysslad. Till skillnad från när man är här hemma i v-ås o man får ta hand om sig själv o göra allt själv. Oxå att känna att jag kunde slappna av var nåt jag verkligen behövde, för det hade jag inte känt på bra länge innan o har varit riktigt stressad även om jag inte visat det eller riktigt varit medveten om det själv vid alla tillfällen. Men kände då att att jag kunde slappna av o tänka på annat än skolan för en stund. Hade dock tenta onsdagen efter påsk så helt fri från skolan var jag tyvärr inte. Det blev heller inte lika mkt pluggande som jag tänkt mig. O tentan kändes sådär, så nu e d bara vänta o se hur d går.

Resten av förra veckan var en blandning av pluggande(då jag hade en tenta på lördagen oxå), försöka hinna me träning, bilbesiktning =), umgås me Johanna( det är alltid skönt o bara ¨hang out¨ me dig varsig d e hemma eller en sväng ner på stan) o kika TV o snacka skit m.m. O sen var den veckan slut.

Nu e vi inne på en ny o den har börjat med en helt ny kurs, Grundkurs i Ekonomistyrning, som jag tror kan blir bättre än d tidigare vi haft. Det blir lite mer användning av siffror, bokslut, balansräkning m.m. Det akn nog blir rirktigt bra men ska inte säga för mkt innan vi kommit in mer i ämnet. Men d e så d känns just nu iaf.
Har dock lyckats dra på mig en förkylning, me feber o huvudvärk, som tryker på hela tiden. Just nu när jag verkligen inte har tid heller, har omtenta i Mikro på fredag o behöver verkligen plugga men me mitt huvud just nu så går det inte så bra. Men proppar i mig Ipren o försöker, men det går lite sakta framåt.

Nu måste jag göra mig iordning för ska snart träffa Johanna utanför för att gå till ICA o ihandla inför kvällens TV kikande. Vi insåg igår att den kommer bli lång, betsående av:
Vänner
So You Think You Can Dance
The Starter Wife
Christine
Brothers & Sisters

Men ska nu ta göra mig iordning för att sedan gå iväg......

RSS 2.0