Free your mind

I fredags så var det som vanligt plugg som gällde på dagen. Jag börjar eller nä nu ljuger jag för jag e såå trött på det och vill ha sommarlov och jobba nuuu, skulle kunna börja jobba imorgon om det e så jag behöver inte ens va ledig bara att få göra något annat ett tag ska bli så skönt. Men nu e det bara lite mindre en två veckor kvar i skolan sen tar jag min kandidatexamen i företagsekonomi, whaaat vart har dom tre åren tagit vägen!? Det har gått fort samtidigt som det känns som det e länge sen jag flyttade och började plugga. Hmm, men men tillbaka till i fredags på kvällen gick jag, Louise och Eveline för att möta upp Sara och Pamela för att dricka vin, vi hamnade först på taban innan vi gick vidare till å. Det var riktigt trevligt o mysigt, många skratt. 



Lördagen gav mig faktiskt ledigt, även om jag borde ha gjort saker, så jag slappade runt här hemma och kollade på hockeyn som inte gick så bra innan jag tog en promenad. På kvällen kollade jag på film o låg i soffan, härligt. Ibland måste man ta en dag bara för sig själv och försöka slappna av och släppa allt som stressar en. Jag vet inte om det gick jätte bra och släppa stressen men så kanske det e så det e när man skriver uppsats, hihi. 

Igår var det dags för Mälekons avslutningsmiddag, så det blev att leta klänning och försöka hitta skor som passade till. Vilket ledde till slutsatsen att jag har för lite skor så jag måste se till att shoppa ordentligt i sommar ;) Sen skulle det ju bara bestämmas frisyr och make up. Som vanligt även om jag hade lång tid på mig så blev det stressigt men slutresultatet blev bra så jag vandrade iväg till Madde för där va Rebban och Isabelle. Vi drack lite vin innan vi gick mot middagen. Det var lite tråkigt att inte så många kom, maten var god men resten kändes som ett enda stort internt skämt! Så det blev en lite besvikelse. Det blev en mycket tidigare kväll en jag tänkt mig och idag känner jag inte av den. Tycker det e synd att det blivit som det blivit, men för framtida referenser om man e ute efter en kompis/gäng-middag då bjuder man dom kompisarna/det gänget!





Jag e så trött på detta barnsliga beteende och fattar inte hur du bara så lätt kan släppa allt och låtsas som att inget hänt eller att jag inte ens e där. Blir bara så arg, frustrerad och irriterad. Jag ångrar inget som varit men e frustrerad över att du bara verkade vakna upp en dag och bestämde dig för att släppa allt utan att låta mig ha en åsikt. Just nu känner jag att det e så mycket skit, och har varit, att jag längtar efter att flytta. Få flytta hem till Linkan över sommaren och kunna ladda mig med positiv enerig igen för just nu e den väldigt låg! 

Idag har jag bara upptäckt saker som gjort mig än mer frusterad och irriterad och som får mig att bli jäkligt stressad för kandidatuppsatsen. Att den som ska leda inte klara av att göra det ordentligt utan alltid kommer med saker i sista minuten! 

Nehe, nu ska jag laga middag sen måste jag kolla över uppsatsen. Imorgon verkar bli en stressig dag men mycket att göra!      


Sorry

Jag hade verkligen tänkt att blogga idag men hann inte innan jag skulle på middag, för jag var alldels för seg och var tvungen att bestämma kläder, make up o frisyr! Det låter ju som en jäkligt dålig ursäkt men ibland tar det sin tid :p

Just nu känner jag att jag måste tänka över vissa saker själv innan jag skriver om det, om jag nu ska skriva om det?

Bjuder på en klassiker som ofta går på repeat hemma hos mig och som också e min ringsignal ;)

Imorgon blir det en ordentlig uppdatering jag lovar =)

God natt på er!


Nothin´On You

För en vecka sedan åkte jag hem till Linkan för att fira min bror som fyllde 20 år, den lilla skiten har blivit stor nu! Så det det blev firande med massa god mat och efterrätt, dock inte tårta för är ingen favorit hos min bror. Med mig hade jag present och så hade jag bakat chocolate chip cookies & chocolate chip marsmallows cookies!

                                                       Bror & jag förra sommaren!

I fredags träffade jag Malin för en fika och catch up, riktigt kul att se henne för det var för länge sen. Så nu är, äntligen, en trip till GBG inbokad...wiiieee! Det blir riktigt turistande me de obligatoriska korten ;), födelsedagsfest och party i tre dagar. Jag längtar =) Sen blev det en riktigt skön och lung helg. Jag och mamma hade en riktigt skön lördag då vi tog sovmorgon innan vi begav oss in till stan o satt o fika länge. Sen hem till balkongen för att ta vara på solen som lyste riktigt skönt, det var ju trots allt lördag så det blev en cosmopolitan oxå medans solen lyste. I söndags var jag hos pappa och umgicks, för att sedan grilla...mmm, det var riktigt gott och mysigt att vara där! Efter helgen längtar jag faktiskt till sommaren och hem, det ska bli riktigt skönt att flytta hem för sommaren faktiskt! Så det är bara för alla att komma o hälsa på mig i Linkan :p

Den här veckan har än så länge gått lite trögt och jag känner mig såå stressad över att få ut enkäter för min c-uppsats. För vi måste få inte många svar för att det ska bli en trovärdig undersökning. Imorrn ska vi ses och stämma hur det går och vad vi kan göra för att få in flera svar. 

Countdown:
- om en vecka kommer mina darlings hem, äntligen! Jag saknar er så jävla mycket!
- om 28 dagar åker jag till GBG ;)
- om 32 dagar flyttar jag från Västerås efter tre år 


Saturday night

Precis hemkommen från äventyr som det tyvärr inte blev som tänkt p.g.a uniformer och regn. Två faktorer som på olika sätt verkligen ställer till det. Synd, men det kommer fler tillfällen men hann iaf och se lite. Dock känns det inte som maj ute, jag va en av få som inte hade vinterjacka vilket nog va skönare men den har jag stoppat undan för den ska verkligen inte behövas nu!

Börjar fundera på om jag såg o hörde i syne tidigare...hmmmm...det värsta e att det väckte minnen som jag försöker glömma eller egentligen inte glömma men "stoppa undan".



Det blir ett längre inlägg imorrn för att ta igen dom senaste dagarna, för just nu orkar jag inte!

God natt!


The Last Bounce - video

Sitter fortdarande och letar videoklipp på youtube från The Last Bounce, känslorna kommer tillbaka och jag kommer på mer och mer saker som va såå jäkla bra! Här är några:






RSS 2.0