Sen dess...

...har det varit jäkligt mkt i skolan. Hemtenta och nu ett grupparbete som har krävt mkt tid. Men vi har kul under tiden iaf, e i en grupp me mallan, angi och issa; Vilket ibland kan leda till att diskussioner försvinner iväg på saker som inte alls har me arbetet att gör men sen hittar vi tillbax igen. E ju det som gör d kul, kan snacka en massa skit för att lätta upp dagen som annars består av artiklar(speciellt en), böcker och teorier m.m. Efter handledning idag känns d som vi e på rätt spår och d kommer nog gå bra.

När jag satt o käkad så skickade mysiga angi ett meddelade o frågade mig om jag inte ville ut o gå en promenix. Självklar ville jag det då jag under dagen suttit o tänkt att jag ville hinna me en promenad under kvällen. Så det blev en promenad på 1 timme o 10 minuter, inte illa skulle jag vilja säga. Det var jättemysigt och skönt o prata av sig, dessutom me en som tänker väligt likadant känns d som iaf. Eller va säger du? Det måste vi göra om o snart ;)

Nu har jag fastnat på msn me Lisa, får väl se när jag kommer där ifrån :p Men e inte trött än iaf...

Ha d bra, Kram

Rookieveckor

Sen när vi kom tillbax var d dags att dra på fadder-tröjan, för nu va d rookieveckor. I två veckor skulle vi ta hand om de nya studenterna som kom. Det var aktiviter varje dag i stort sett, många av dagarna innehöll dessutom alkohol, så inge lugna veckor precis. Inte mkt sömn, hade man inte rookie-aktivteter så var det skolan me föreläsningar o uppgifter.
Här kommer en sammanfattning:
Vecka 1
Måndag
mottagning i västeråshallen, salladslunch och på kvällen grillning
Tisdag aktivitetsdag och pubrunda som avslutas på kåren
Onsdag safari och Pluto
Torsdag hemma hos runda och sen Kårpremiären 
Fredag grillnig på Löga
Lördag Volleyboll
Sändag Vilodag

Vecka 2
Måndag
KPMG-kubb
Tisdag Finsittning och kårkväll
Onsdag vila och sova
Torsdag kommer inte ihåg faktiskt ;P men tror jag va hemma!
Fredag valde att inte gå ut (starkt gjort av oss wivi)
Lördag Studentolympiad och sen jobba på Kåren 17-04
Söndag Rookieveckorna e över.....

Lite bilder för att sammanfatta:
Aktivitetsdag














Kreta

Nu så här kommer det.....=)

Som sagt var jag o johanna på kreta veckan innan skolan började. Det var helt underbart och det bästa på länge.....
Varmt, sol, klarblå himmel, god mat och självklart goda drinkar ;)
Var en gullig liten, men avlång, förort till Rhetymnon. Ett stor hotell med flera olika byggnader, tre pooler och precis vid havet. Det grekiska köket gjorde inte precis att man var på nån bantnings resa, allt e så himla gott o man bara proppar i sig. Tzatsiki varje dag, det va min grej d =) Det ¨råkade¨ ju oxå bli nån drink varje dag, förutom sista kvällen för då var vi tvugna att åka bussen(transfern) till flyget klockan 4 på natten o ingen av oss orkade va ¨bakis¨. Det blev heller ingen sömn den natten, vi började me en god middag o sen ¨hem¨ o sitta på balkongen en sista gång. Sen packa allt förutom det man behövde för ¨morgonen¨, sen lägga sig o föröska blunda ett tag o sen upp o klä på sig, packa ner det sista o gå ut till bussen.    
En längre version blir d inte tyvärr, men bjuder på lite bilder:












Hej på er

Jag vet att d varit länge sen nu(igen) men har haft dåligt me tid och dessutom inte haft motivation/inspiration. Det e inte d att jag inte har nåt att skriva om, mer att det jag vill skriva om kan jag inte skriva om. Taskigt och tråkigt kan tyckas men allt kan bli så fel, så jag väljer att inte skriva om d.

In the end everything will be ok and if it´s not ok then it´s not the end even if it sometimes may feel like it....

(tack för lånet mary =) gjorde en liten ändring bara)

Kram på er!

Jag vet...

...nu  e det jättelänge sen jag skrev sist. Men har inte vare sig haft tid, ork eller inspiration. Den(inspirationen) flödar inte just nu heller dock, men kände att jag måste skriva nånting så ni vet att jag lever. Får bli en kort resumé över vad som hänt så kommer en längre version senare, tyvärr.

Jag o Johanna hade d riktigt bra på Kreta. Det var varmt vi låg vid poolen varje dag o stekte, det var himmelriket. Tänk om man kunde få ha det så varje dag. Ät supergod mat o drack goda drinkar. Hotellet var mkt större än vi trott men sängen var den obekvämaste någonsin.

Sen var det bara hem o tvätta för nu skulle skolan börja o jag e fadder. Så vi har hand om nya elever, så kallade Rookies. Vi har haft aktivitet i stort sett varje dag så man börjar bli lite sliten, men så jäkla kul som vi har d så man glömer bort det. Nu e det inte så många aktivitet kvar men då kommer skolan kräva uppmärksamhet. Men då kommer jag va hemma mer o kunna skriva så då blir det andra bullar.   
Blev förkyld under slutet av förra veckan o idag känns d nästan värst. Har hostat hela dagen o tror jag haft feber. Rösten kommer o går lite. Det va länge sen jag var såhär förkyld! Inte nog me d så är det en visdomstand som passar på att komma fram samtidigt o det gör verkligen SKITONT. Så jag var tvungen o gå o lägga mig en stund tidigare under kvällen, då både huvudet och ¨tanden¨ bara dunkade. Så det resulterade i att jag inte kan somna nu, utan sitter här me datorn i knät o försöker få tiden att gå eller mest väntar på att jag ska bli trött. Ska nog försöka sova nu så man får nån sömn innan jag måste gå upp imorrn för att gå på föreläsning.

Varför får jag en känsla av att du ljuger eller iaf inte berättar hela sanningen?!

RSS 2.0