Ciara


Nu får jag f*n skärpa mig...

Efter en spontan kväll/natt på kåren en lördagkväll som skulle vara lugn så vaknade jag upp med en bultande huvudvärk som påminnelse. Men jag o mallan hade verkligen skitkul....vilket fick en bieffekt idag som gjorde att d inte blivit nåt plugg. Det e illa illa...får fan skärpa mig nu!

Har varit en lång helg som aldrig verkar ta slut men nu e den nog över...Nu e d en ny vecka(klockan e faktiskt efter tolv) o nu börjar en intensiv plugg-stänga-in-sig-själv-vecka. Så alla som inte får tag på mig, ta inte illa upp för det e inget personligt. Men här ska fokuseras o pluggas som en galning så att tentan går galant. Längar till fredag men e av anledning att d som kommer efter tentan ska bli såå kul!

Jag trivs verkligen här i v-ås o känner att d för nu e mitt hem. Har hittat min gäng(läs me ironi) där jag trivs, mår bra o kan luta mig tillbax på. Love u tjejer! Trots detta har jag en hemlängtan just nu o vill bara åka hem. Där kan man verkligen släppa allt o komma bort för en stund. Bli ompysslad o få värme av familjen. Nu e det bara två o en halv vecka kvar tills jag ska hem o ska bli så skönt. Har dessutom fått mamma o gå ut o äta den kvällen jag kommer hem...för har haft ett sånt sug efter viss asiatisk restaurang som bara finns hemma...o speciellt deras svarta låda, Bento Zen, som innehåller små mängre av olika rätter sushi, kycklingspett, kött m.m så får man ris till...mmmmmmmmmmmm! Vill ha nu :p Så som sagt ska bli av oxå...om jag inte hinner ångar mig o vill gå någon annan stans!

Nehe, nu e det dags att sova...natti natti

små twittrare



Japp, d e vi...twittrare! Fick en övertalning som jag visserligen gav efter på ganska lätt. Så här ska twittras...så e bara börja läsa nu mina kära vänner!

O angi även om jag sa snart så e d kring påsk jag ska fixa håret...så e en månad kvar nu men efter att ha vänta så länge på att få göra d så känns d ganska nära o snart!

Jag vet sa att jag skulle sova...men blev inte riktigt så som ni märker men nu e d så illa dags!

Natti natti

SÅ DUKTIG

Tack alla underbara tjejer för en såå mysig födelsedag med en super trevlig middag :D Presenten var perfekt o ska lösas in snart minsann. Tack alla andra för presenter. En dag att minnas...lite ovanligt att vara ifrån familjen men minst lika mysigt!

Idag har jag varit i skolan mellan 9.00 och 18.30...fy fan va duktigt av mig. En föreläsning me en lärare som var sååå stresad för d finns så mkt mer han vill lära oss men imorrn e sista tillfället som ges på denna kurs. Lunch sen en em/kväll me tentaplugg. Känns bra när man suttit så länge, då kan man slappna av på ett annat sätt när man kommer hem. Imorrn som sagt blir d skola igen me föreläsning hela dagen....

Nu är det inte långt kvar tills jag äntligen får färg o fixa till håret...funderar på nåt nytt, fräscht och rackarns snyggt. Jag litar helt på min underbara frisör så d kommer bli såååå bra. Vi kommer dessutom ha en hel del o prata om så d kommer verkligen inte vara tyst o dom andra på salongen kommer försöka lyssna som vanligt ;) Så jag kommer sitta där ett tag...lär nog bli närmare fyra timmar som vanligt.

Nu e d dags o sova...natti natti

Måndag

Efter en natt med extremt dålig sömn så tog jag mig upp och var sådär lagom motiverad till att ha min läs-plugg-dag. Så med andra ord gick d inge vidare...så marran d blev inga hundratals sidor lästa, fast dagen e inte slut än! Vill läsa men vet inte vart jag ska börja, motivationen är sådär och allt blir pannkaka. Imorrn får jag ta o rycka upp mig.

Under eftermiddagen hörde mallan av sig...som redan gett upp...och undrade om jag inte ville ses på stan innan vi skulle ta tag i planeringen. Jag var inte sen med att säga ja så en vandring ner på stan blev det. Väl framme ville vi båda hitta nåt till på lördag men för mig gick d inge bra alls...nu vet jag inte vad jag ska ha på mig :( Hem till mallan o planera...det här kommer bli sååå bra :D När våra magar började kurra så lagade vi lite middag. Tack för en mysig eftermiddag o kväll, darling!


Kollektivt kaloriintag

I torsdags kväll var jag, wivi o slemma (:p) o hälsa på mallan i hennes nya lägenhet...nu har hon ju äntligen blivit en v-åsare! Hon hade fått d riktigt fin o mysigt. Det blev en en del kackel innan någon kändes sig stressad o ville gå hem. Början av vårt planerand hann vi med men dessto mer kommer d bli. En sen kvällspromenad hem.

Fredagen blev en ganska seg dag me huvudvärk. Fick lite gjort men inte lika mkt som jag skulle behövt. Laddade kylen me mat o mellis inför lördagen då vi skulle ha föreläsing hela dagen. En kväll framför TVn påminde mig om att d av ritkgt länge sne jag va hemma på en fredagkväll o bara tog det lugnt. Det e visserligen det som gör att de fredagkv'ällar man får för sig sjäv känns så mkt bättre. Misstro mig inte dom fredagarna jag hittar på nåt är såå roliga så jag ångrar dom inte!

Lördagen belv föreläsning hela dagen me vår inhyrda lärare som även denna gång höll standarden som satts förra gången. Det finns en livsglädje i hans utlärningssätt o man ser att d e det här han vill göra. Och inte som våra andra lärare som verkar tycka sitt jobb e pest men dom gör d för att få en lön varje månad. Så det bjöds på en del skratt...även slutsats om att viss ord låter helt enkelt bättre på engelska. Vi fick ett exempel: södra station låter bättre som south station! Det ni hade ni inte tänkt på va!? Hem o slappna av innan jag fick veta att myskvällen tydligenhade bytt adress till min, så va bara börja plocka iordning så d inte såg så stökigt ut. Sen kom flicksen...det blev en blandning av vin, mockarutor, godis, light cola, sockerfri choklad, nötter m.m. Självklart blev det kackel o skvaller men d har jag o marran satt dragkjeda på o den kommer inte att öppna sig kan jag lova!

Idag blev en riktig off-dag. Kände imorrse när jag vaknade att ajg orkar inte bry mig om nåt idag. Så har plockat iordning lite här efter igår o diskat men sen har d inte blivit mer gjort. Hunnit o se alla The Transporter filemerna...skitbra för sen som undrar! Sen att att huvdrollen ser ut så här skadade ju inte:

Internationella kvinnodagen

GRATTIS TILL ER ALLA!
 


Nu så...

...börjar min förkylning ge me sig lite. Äntligen! Men självklart kan man inte få njuta av det då en av mina visdomständer har valt att nu var rätt läga att börja komma fram, så att öppna munnen normal stort o tugga e helt uteslutet. Det bli soppa med nån enstaka mjuk macka som tar evigheter att äta upp...men vet att d blir såhär o borde vara över på fredag. Det värsta e att det inte e klart efter den här utan det finns fler som bara väntar på att komma fram. Men nog me alla tråkigheter o allt deppande.

Var i skolan idag o va så kuuul att se tjejerna igen :D Det finns alltid en massa att ta igen när man inte setts på ett tag men tack för msn det gör iaf att man inte helt stängs ute från världen när man e hemma o sjuk. När förläsningen var över tog jag mig hemåt o vilade munnen innan det bar av ner till stan för en mysig, som alltid,  fika me rebban. Det blev på vårt vanliga ställe...vi kom fram till att vi inte setts på en o en halv vecka...helt sjukt! Blev en massa kackel o skvaller :D

Nu ska jag ta hand om mina naglar som växt till sig bra...blir nog fransk manikyr...tror jag...hmmm!?


Jäkla förkylning

Det är så min vecka har varit...har fått e förkylning som inte vill släppa. Näsan rinner, halsen gör ont, svettas floder, feber som kommer o går, huvudet känns fullproppat... Med andra ord ingen dans på rosor. har gjort små utflykter för att komma ut från min minimala lägenhet men vissa har varit rikitgt jobbiga. Andra dagar ahr man legat som en död sill i soffan! Kan tyvärr inte säga att d har blivit så mkt bättre, så blir ytterligare en dag hemma imorrn. 



Nu har denna darling flyttat hit till oss andra, äntligen! Så nu kommer det våldgästas där ibland ;)....hoppas d e oki gumman!? Så nu e d bara marran vi väntar på men känns inte som att d kommer bli av, men du får komma på mer långbesök under våren ;)

Nu ska jag återvända till sängen och sova mer...så får vi se vad förkylningen har att bjuda på imorrn!
XOXO my darlings

RSS 2.0