Bläää

Idag känns allt bara blää och jag är ledse på typ allt. Försöker gräva ner mig i plugg men symptomen huvudvärk o feberkänsla talar för att en förkylning är på väg =(

The time that has past...

Veckan innan jul gjorde vi klart vårt case och hade en farväl-lunch-fika-dag me våra asiatiska vänner, för nu var arbetet över och vi skulle inte ses mer. Det blev en mysig dag me mycket letande efter julklapp, som till sist blev väldigt snyggt inslagen :p Samtidigt blev det riktigt kallt och snön kom...kul...för dom hade hoppats på att få se snö innan de skulle bege sig hem!

Sen tog vi tag i vårt PM som vi nu hade ca en vecka på oss att skriva :S, efter konstaterande att det bara va en och inte två veckor kvar till jul! Vi skrev ihop 16 sidor på tre timmar...snacka om att vi blivit effektiva under hösten. En planering upprättades och effektivitet blev ledordet. På söndagen begav jag mig till mallan i snökaos, vi låste in oss me datorer och mat för att skriva klart PMet. Duktiga som vi e så hittades användbara teorier att addera till faktan och måndag kväll hade vi ett PM =)

Tisdag började me reviews innan det blev dags att packa och bege sig till tåget, äntligen skulle jag få åka hem och spendera tid me famlijen och koppla bort all stress. Det var så skönt och komma hem, julkänslan infann sig mer och mer =) Så skönt att bara kunna koppla bort, stressa ner och för ett tag glömma det jag lämnade bakom mig när jag satte mig på tåget. Även om det var skönt och äntligen få sova ut så hade jag jättesvårt att koppla av, det kliade i benen och jag var tvungen att hålla mig sysselsatt...så drog me mig mamma på äventyr. Det va mysigt att träffa mormor & morfar för det var ett tag sen sist, men nu hann vi träffas och ta igen det och jag har fått höra mer historier om yngre dagar...hihi! Som vanligt har det blivit mycket mat, dricka och godis :p 

Nu är det nytt år som ger nya möjligheter och förhoppningsvis blir lite bättre än det förra. Även om det förra året hade sjukt bra stunder så hade det även mindre bra och jobbiga stunder. Jag e tillbaka i v-ås me blandade känslor men har ändå en stor del av mitt liv här nuförtiden. Sjuk att man kan skapa så många band på så kort tid, har ju trots allt bara bott här i 2,5 år. Under denna tid har jag träffat många nya människor och funnit många nya underbara vänner =)

RSS 2.0