HURRA HURRA HURRA HURRA


Stort GRATTIS på födelsedagen...nu e du ett år visare och du blir bara vackrare o snyggare ;) !

Veckorna försvinner iväg...

Över Påsken var jag hemma i Linkan...det var rikitgt skönt att komma hem för var ett tag sen sist! Blev en riktigt lyckad helg med såå mycket sool. Satt många timmar på altanen o bara njöt. Blev mycket mat, grillning, vin o glass...självklart Bosses :D Besök från både sthlm o Finland, var roligt då det var ett tag sen vi setts sist. Smet undan en träningsrunda men har nu (halvt) bokat min PT för en vecka i sommar o som han kör på kommer det ge resultat kan jag lova! Om det e någon som vill utsätta sig för dte me mig så e d bara höra av sig :p



Åkte på måndagen/annandagen tillbax till v-ås och för en gångs skull gick tågen som dom skulle. Efter att ha lagat lite mat begav jag mig till miss A för en fika o snacka en massa skit. För miss M hade dock inte resan gått lika bra men efter ett atg dök även hon upp. Det blev serious catching up!



Tisdagen bjöd på föreläsning hela dagen...var väl sådär men måste ju göras så! En kväll men TV-kikande som vanligt med miss W. Alltid lika mysigt o även vi hade en hel del att prata om!

I torsdags var det dags för föreläsning igen men denna gång bara under förmiddagen...gick hem för att käka lunch för att sedan ta mig till stationen. Åkte hem till linkan för att gå till Carina under fredagen och fixa en ny frisyr. Gissa om jag blev nöjd...det blev så bra o verkligen en förändring! Gillar det vekligen! Hem packade ihop mig o kastade mig på tåget tillbax till v-ås. Blev middag o vin hos miss W me miss M o miss J...för att sedan bege oss till Pluto där det var terassöppning.





Lördagen bjöd på sovmorgon :p tog mig sen till miss A för en kopp som blev ett glas vin o mörk choklad...inte helt fel! Åkte sen o käkade me mr T o kompisar, åkte runt överallt i nya billen...riktigt bra köp! Busade me linus o kollade på film innan det var dags att bege mig hemåt i natten! En riktigt mysig spontan-kväll!

Igår gjode jag inte mer än att snörvla o nysa hela dagen...vilket gjorde att jag kände mig helt knockad!

Idag var det föreläsning o den var den sämsta, hade lika gärna kunnat vara hemma o fått mkt mer gjort. Efter att vi fick sluta lite tidigare följde jag me miss A ner på stan som sällskap alltid lika trevligt gumman :) Vi såg dessutom en kändis, Ejan...modellandet kanske inte går så bra eftersom han försökte locka kunder till 3. Efter middagen blev väldigt seg då en huvudvärk kom som inte gav me sig o av allergimedicinen blir jag redan seg sen innan.

Imorgon är det dags för en heldag igen....

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Stort Grattis till dig min babe som idag fyller år! Hoppas du ätit en massa tårta under helgen...för det e du värd!

SOL SOL SOL

I fredags var det dags för mysig middag me flicksen hemma hos angi...och här skulle vi gödas :p E glad att jag hjälpte till me matlagningen för nu kan jag laga d igen själv! Alla va så hunriga o tyckte d va så gott att d blev tyst ett tag o alla bara skövla in mat på löpande band. Eftersnack me lite vi o tillbehör....sååå underbart o mysigt.




(sorry darling att d blev exakt samma bilder men orkar inte leta efter andra :p hoppas inte du blir sur! hihi)

Lördagen bjöd på föreläsning mellan 9.00 och 17.30...lite jobbigt men upplyftande me lärare som e engagerad o vill lära ut o att alla ska förstå! Det avslutades me ett härligt eftersnack i solen då vi åt vårt mellis innan vi skulle skiljas för nån dag! Maria kommer alltid me roliga o bra kommentarer som får en att le o skratta...du e för härlig gumman! Gick hem o kvällen spenderades i soffan i horisontellt läge...halvt sovandes till och från.
Söndagen blev en riktig seg-dag såå skönt. Kändes verkligen som batterierna behövdes laddas!

Idag försökte jag o wivi göra lite uppgifter i statistiken...d gick lite sådär. Känner att jag verkligen behöver läsa men svårt när böckerna e 20 mil härifrån men snart får jag dom o då har jag inget o skylla på längre. Men ska börja läsa böckerna iaf o komma igång för att slippa stressen inför tentan. Sen kom angi o wivi förbi på en spontan-fika efter d varit på olika äventyr.

Idag börjar den nya (femte) säsongen av The Hills i USA så imorrn eftermiddag/kväll finns d på nätet att se....kan knappt vänta. Det kommer vara Laurens sista säsong men verkar som serien ska fortsätta utan henne...vet inte vad jag tycker om det. E ju ändå henne allt har kretsat runt även om man får följa de andras liv mer och mer. Får väl se hur det blir o kan diskutera det när d blir verklighet.


Imorrn blir det förläsning under förmiddagen me våran entoniga men bra lärarinna. Sen förhoppningsvis en eftermiddag i solen!



ojoj vilken helg d blev

I fredags var det äntligen eller ja dags för tentan...gick dit o blev förbrylad över frågorna o trodde d bara va jag som inte verkade ha lärt mig nåt under veckorna. Men jag läste frågorna noga o svarade så gott jag kunde. Efteråt var det flera som ringde o sa att dom oxå tyckte vissa frpgor va konstiga o konstigt formulerade.  Så då kändes d bättre! Gick hem o slängde i mig en supersnabb lunch o lämna av lagboken för skulle ner på stan.

Trodde jag skulle hitta nåt fär kvällen men icke sa nicke! Så när klockan var 14 gick jag mot Nail store för här skulle d bli manikyr av så d ryker. Man känner sig så mkt fräschare med en gång...tänka vad ytliga saker kan göra för en. Det som fick mig att bli lite sur var att d började snö o blev storm! D skulle ju va vår nu..

Gick hem i stormen o d var bara börja me en gång o fixa sig iordning för här skulle d bli party party! Hem till Mallan för en underbart god middag...tack M o W. Sen var det bara börja pumpa party musiken(även om d var lite svårt :p ) o ladda inför kvällen. Och om d blev en lyckad kväll/natt på BMB...såå lyckad men "you had to be there"!


ja, jag vet att d e en cover men den e bra ändå!

Vaknade helt okej på lördagen men valde att ta d riktigt lugnt. Skönt för va första gången på länge som man kunde slappna av utan att hela tiden känna stressen i bakhuvudet! Kvällen skulle bjuda på vin hos Karin vilket visade sig bli groggar o lakrits shots...ojoj...men vi hade grymt kul! Söndagen var inte lika kuul. Men men nu har jag haft en riktig fest helg som jag kan leva på tills vi får pengar nästa gång!

Nu är det dags att börja fokusera på Statistiken kommer nog bli lite svårt nu innan påsk så får se hur mkt d blir men nåt kanske! Än så länge känns d bra o lätt...hoppas d fortsätter så!

Idag har det varit så fint väder o ganska varmt för första vår värmen. Blev lunch på Wayne´s, sen en tripp till IKEA o Maxi. Var riktigt stolt över mig själv som höll hårt i pengarna på IKEA o bara köpte en blomma/växt som jag planerat. För vissa andra gick d mindre bra :p Nu e frysn laddad me en mass mat så ska nog klara mig ett bra tag!

Under kvällen fick jag en grym huvudvärk så d bara bultade, så somnade i soffan o var nära på o bli kvar där hela natten men släppade mig till sist till sängen!
Nu e d dags att sova...natti natti

RSS 2.0