Dans :D

Dessa låtar får mig att tänka tillbax på mina dansdagar, saknar dom...borde kanske gör nåt åt det nu när det snart e ny termin!?










Lördagkväll = vin :p

Igår hade jag en välbehövlig party kväll me Mallan, Wivi o Lisa. Fick en drink i handen så fort jag kom till Wivi, sen bjöds d på mat o vinet flödade :p Grymt kul o många skratt. Vi drog sedan vidare o kom till sist fram till BMB där vissa stod hela tiden i kön o sa; "vi kommer aldrig komma in. Tror ni verkligen på det här!?". Men visst kom vi alla in, vissa kanske borde tacka oss för den :p!

Tack för en skitkul kvällen tjejer! 

I hate this part


Ännu en helg har gått...

Fredagen var en underbar dag me mina tjejer o precis vad jag behövde. Först föreläsning på SU i gamla träbänkar vilket baken att somna efter ett tag, men det var bra o gav en hel del. Efter det blev det buss sen tunnelbanna för att ta oss ut till söder, lunch o shopping ;) Det blev lunch på En till grek på söder o vad annars än ett glas vin till en fredag lunch sådär :p När vi laddat batterierna blev det dags att börja letandet efter klänning till lördagens fest. Hittade en till slut på Fröken Sött, som var rikitgt fin. Vandra in mot stan o hitta ett clown-kort till presenten Issa skulle få, hon som älskar clowner NOT! Tåget hem sen snabbt till ica o möta Wivi o sen ta oss hem innan Karin skulle komma förbi me vin o kladdkaka! Gissa om det blev en lyckade kväll me mkt snack! Så skönt att vi har varandra!

Lördagen sov jag ganska länge sen gick käkade frulle o klädde på mig för att gå ner på stan me Wivi då vi båda va på strumpbyxe-jakt. Som fick ett lyckat resultat. Hem slappa i soffan, sen fixa mat o så kom underbara Mallan. Vi började göra oss iordning samtidigt som vinintaget började, thihi. Efter ett tag kom Wivi och Emma efter strikta order att gå hem till mig o inte va ivägen :p Sen kom även Rebban o nu ringde i alla möjliga telefoner för att säga att nu fick minsann ta oss dit...Hissen e självklart trasig o halvägs upp(en liten överdrivning men nästan) inser jag att Mallan o jag glömt vårt vin hemma hos mig Så ner igen o över gatan o in till mig. När vi kommer tillbax fungerar hissen igen till vår lättnad. Efter en iskall förris var det dags att dra ner till Pluto för middag o PARTY all night long! Det här blev en extremt lyckad kväll, TACK alla min tjejer för att ni gav mig en rolig helg. Ett speciellt STORT TACK till Issa som fixat allt, bra initiativ!

Idag eller insåg nu att det var igår :p va det måndagen den 24 november vilket betyder att det bara e en månd kvar till jul! Den här hösten har gått så grymt fort...vart tog den vägen, vem vet?!

Nu e det dags att sova, så godnatt o dröm sött!


En novell :p

Nu så, äntligen har jag tagit mig hit o tänkt uppdatera på allmän begäran. Vad har hänt sen sist, hmmm....

Torsdagen efter vår valvaka så tåg jag tåget och åkte hem till mamma, var ett tag sen vi hade setts så det var dags. Vi hann med att åka till IKEA, gå på stan, fika flera gånger, gå på bio, äta middag me mormor o morfar(som jag inte hade sett på jättelänge =) ), käka god mat o bli ompysslad. Även fira farsdag med far oxå, lite mat, snacka ski o vin! Vi eldade oxå för första gången i den nya braskaminen, det belv riktigt mysigt!



Det var en välbehövlig helg då både min kropp och hjärna sa åt mig att ta mig härifrån och åka hem. Att sitta på tåget o känna att min hjärna stängde av o kopplade bort alla tankar ju närmare hem jag kom var så välbehövligt o skönt. Att kunna slappna av o koppla bort gav så mkt o laddade mig med så mkt energi igen.

Under förra veckan hanns det med en hel del:
- de sämsta föreläsningarna fortsatte
- vi började med det nya arbete i kursen
- lite(med tyngdpunkt på lite) träning
...o självklart PARTY me tjejerna, det blev angis antipasto hemma hos mig först för att sedan sätta oss i en taxi till Bjurhovda. Där blev det mer plockmat o dricka, det värsta var att det även slank ner TVÅ geléhallon o jag som inte ätit nåt godis sen i mitten av juni FAN OXÅ! Men det var ju inte så många iaf. Efter ett bra tag var det äntligen dags o hoppa på bussen för att åka ner på stan o gå till BMB. Väl framme o innne efter en genomsökning insåg jag o mallan att det inte alls var mkt folk o dom vi trodde skulle va där hade dragit till Pluto, lite besvikna bestämde vi ändå oss för att göra det bästa av situationen o började "shake our asses"...gissa om det var några som hade skoj o stannade till tjugo i två sen då!
Lördagmorgon var det bara ta sig upp, var sig huvudet sa ifrån eller inte, för nu skulle äntligen min "nygamla" soffa komma hit. Självklart visar det sig att jag inte alls hade behövt gå upp så tidigt som jag gjorde, men men det var värt det. Så nu har jag min myspys soffa här =) Va sen ner på stan me issa en sväng innan vi käkade den efterlängade kinamaten, det var himla gott men sjukt stakt! Hem o ha soffinspektion av issa o wivi, den blev goskänd o dom stannade en stund.
Söndagen blev lugn o jag tog min sovmorgon här istället ;) !

Den här veckan har de sämsta föreläsningarna fortsatt med vår jag-fastnade-i-kopiatorn-lärare. Jag ber alla lärare som tänker skaffa fyra barn eller fler att tänka efter först o hitta en bra lösning, för det ska fan inte gå ut över oss elever att barnen e sjuka, inte kan sova, gör d ena med d andra. Vi ska ju inte få sämre utbildning ju fler barn läraren har o ska det behöva va så så vore det grymt skönt i fortsättningen om vi kunde få barnlösa lärare. Nu vill jag inte att ni ska tro att jag e emot att människor skaffar barn o bildar familjer, men när det går ut över föräldrarnas arbete o resulterar i försämrat resultat då tycker jag det finns ett problem att lösa nånstans.

Vi har försökt komma igång med arbetet ordentligt den här veckan, viss dagar har det gått bra o andra lite segt. Går o väntar på att få intervjuer o nu verkar det vara nära....hoppas hoppas!

Har känt mig nere den hr veckan, vet inte rikitgt varför eller ja, egentligen gör jag väl det. Inget jag orkar visa utåt för orkar inte prata om det me alla o vill heller inte, så sätter på en yttre mask men tror det ibland lyst igenom iaf. Dom som vet dom vet och det räcker! (Till den som tycker det e tråkigt att jag inte säger allt så kan jag bara säga sorry men det här e ändå len hel del för min egen skull, men kan ändå inte skriva ut allt för vet inte vem som läser!) Har insett att jag kommer ha såna här dagar fram tills dess att "problemet" e löst.

Precis när jag stängt in det o vridit om nykeln så kom du, låste upp o öppnade igen. Så nu måste jag börja om nästan från början igen, tack för den! Hur länge ska vi hålla på såhär?

Peppen har än så länge den här veckan lyst me sin frånvaro men imorgon så ska mina tjejer; Angi, Mallan o Rebban, locka fram den igen. Blir resa till Stockholm me föreläsning under förmiddagen, sen shoppning o vin innan vi styr hemåt igen. Kommer nog bli skitkul... Ska försöka hitta en klänning till lördag, då det e Issa fördelsdagsfest. Har sett en som jag tror jag vill ha, får se vad jag kommer hem med!

Nu e det verkligen dags att sova, ska snart upp igen!

Godnatt, dröm sött


Bertil Falukorv

Petra Nordlund har svårt att komma ihåg vad han heter det sker inte bara en gång utan vid två olika tillfällen!

Första gången:



Andra gången:

Valvaka

Jag, Angi, Issa och Mallan hade valvaka igår(som forsatte över natten fram till morgonen), då vi alla var intresserade på olika nivåer. Vi ville alla fyra iaf att Obama skulle vinna och så blev det till slut. Då första resultatet kom var det bara jag och Angi som fortfarande var vakna. Sen kunde vi oxå somna och vi alla sov så sött så tills Issa skulle upp för åka o träna :p

Om ni tänker en kväll me massa kaffe för att hålla oss vakna och inte så mycket mer så är ni helt fel uta, det var mat i massor, grönsaksstavar o dipp, ostar o kex. Inte en massa onyttigt snacks men vi satt o åt fram till tre på natten. Det vi åt var inte en massa amerikanska rätter precis, utan inspirerat av italien och frankrike med tanke på den mångkultur som finns i USA. Eller som Mallan sa; för att EUs generalsekriterare är fransk! Man får göra sin egen tolkning, men kan ju oxå ha varit för att det e såna saker vi gillar :p!? För att komma förbi trötthetsperioder under nattens gång blev det youtube-klipp, spel och en massa "skvaller" blandat med skrattattcker och en massa fniss! Bertil Falukorv fick oss att vakan till rejält :D

Hmm, undra om man ska börja använda högklackat inomhus?! :p






All mat vi ska äta!? thihi


Snacksen som kom fram under natten...mmm




Kvällens dresscode!

Det var våran natt det! Borde ta o sova nu men är inte så trött att jag kan somna än, jobbigt. Ska kanske försöka iaf!
Godnatt, sovgott o dröm sött!


Förra veckan

Förra veckan hände det inte så mkt, jag låg hemma och var sjuk, men visste att energin skulle behövas senare under veckan. Så tiden fördrevs mest i soffan och sovandes i sängen med feber som enda sällskap. Saknade tjejerna men orkade inte heller ta mig någonstans och kände inte för att träffa nån. Så på så vis var det ganska skönt o bara ligga hemma o inte orka göra så mkt, det som dock fick lida var min hemtena som delades ut på måndagen och skulle lämnas in på fredagen. Nu är jag iaf beredd på att det inte kommer gå så bra, så får jag ta det då vilket säkert kommer komma i helt fel tillfällen. Men sånt e livet och får ta o "step it up"!

På fredagen kom min lillasyrra, så ner till station i snöstorm o hämta henne från tåget. Så vandra hem igen i stromen, det blev som ett helt träningspass. Vi tog en liten tupplur sen kom wivi och hennes syrra över, vi snackade en del innan vi bestämde att vi skulle gå till ica för handla det som behövdes för tacos. Hem till wivi o lag mat, medan vi gjorde det kom våra syrror på att de hade mer gemensamt än de trodde och det blev ett jäkla kackel! Efter det var det dags att gå ner till bion o se Patrik 1,5.

Den var riktigt bra och vi skrattade genom hela filmen. Visserligen skrattade vi redan innan filmen började p.g.a; de andra besökarna, salongen som rymt från 80-talet, andras skratt. Efter det blev det hem till wivi och kolla en film då ingen av oss kändes oss trötta. Halloween kom oxå på besök :p

På lördagen blev det en sväng ner på stan, kika runt i butiker och fika på Wayne´s. Hittade en t-shirt men annars höll jag i plånboken då det snart e dags för en resa me mallan =) Hem och ta det lugnt, kika TV och snacka en massa skit me syrran o vad som hänt sen skolan började. Fixa middag sen kom wivi och syrran över, kikade på TV o på en film sen var vi alla helt slut o de vandrade hela långa vägen hem :D
Söndag och det var dags för hemfärd, vi plockade ihop och packade sen ner till Jensens för en lunch innan det var dags för syrran att hoppa på tåget hem! Det var en bra helg, då man kunde slappna av och koppla bort en del.  

Det var min vecka det!

RSS 2.0