Va fort det gick

Är redan söndag o sorry för den dåliga uppdateringen. Det har varit långa dagar som började i fredags som aldrig riktigt tog slut. Men så jäkla kul vi har haft! Så nu börjar verlkligheten komma i fatten o det snabbt, inser allt jag skulle gjort som jag inte gjort. Så nu blir det lite speed pluggande inför en omtenta imorrn. Hoppas det ska gå bra, i värsta fall får jag väl sitta uppe hela natten.

Det kommer ett detaljerat inlägg om helgen senare idag... 

Kämpa nu...

...för nu e dte inte långt kvar. Vill bara säga till min kära tjejer att kämpa på för nu e det sista dagen på er diet. Ni har varit så duktiga o hållt er, vad jag vet, till menyn som man ska. Vilket jag aldrig hade klarat av. Så jättebra gjort tjejer.

Nu ska jag göra mig iordning för nu vill Johanna att jag kommer upp. Så hon kommer o hämtar mig om en halvtimme så måste nog sätta igång nu=)

Redan fredag

Idag fick man sova lite längre o hur skönt var inte det på en skala på 1 till 10. Jo, tio såklart! Skulle dock duscha så det blev lite tidigare än annars men men, en extra halv timme e ju guld värt på morrnarna. Sen var det bara ta sig till skolan, vi hade föreläsning först. Vilken var sjuk seg, i stort sätt alla satt o somna. Man avr tvungen att kladda en massa i blocket för att hålla sig vaken. Men till sist var den äntligen över o det var dags för lunch. För sen skulle vi sitta me PMet, vad annars, o försöka göra så mkt som möjligt innan folk skulle iväg. Idag upptäckte vi att skolan en fredag eftermidda e helt öde, i stort sätt. Knappt nåt folk alls, salar står tomma, så det kändes som hela skolan somnat in för helgen o inte tänkt vakna förrens på måndag igen. Men där satt vi o kämpade o visst kom vi framåt, ¨nu ser vi ljuset i tunneln¨ för att citera Camilla. O det känns grymt skönt. Texten ramlade på o sido antalet ökade, yippie! Sen var det dags o gå hem, skönt me helg. Men jag måste plugga hela helgen så går ju diskutera hur kul det e, men måste göras iaf. 

Efter lunchen idag så smögen en magknip eller nästan lite kramp aktigt på, vilket kändes mindre skönt. Så när jag kom hem kände jag mig helt slut, så det fick bli en lite tupplur med hopp om att det skulle bli bättre. Det har det dock inte blivit o jag hoppas att jag kan käka mat o får behålla den så jag inte fått nåt skit o blir sjuk. För de har jag inte tid me. Så ska nu ta o laga mat, hoppas att kyckligen tinat....

Johanna har besök hemifrån, så hon pockar på umärksamheten o vill att jag ska komma upp till henne. Gärna nu =), men jag kommer så fort jag kan gumman. Dom flesta e kvar tills på söndag så det ska nog hinnas me o träffas o prata skulle jag tro. Men nu kanske jag skulle ta o kolla kycklingen o sen se hur det blir för mig ikväll. Men håller er uppdaterade.

Kram på er

Vart tog veckan vägen?

Idag e det redan torsdag o det har jag inte riktigt hängt me på. Hela veckan har bara försvunnit sådär o utan att jag gjort allt jag skulle, börjar få lite panik nu. Måste verkligen läsa o det me en gång igentligen.

Idag var ytterliggare en dag som började tidigt, men låg o drog mig lite inna jag klarade av att ta mig upp. Sen blev det e rätt seg förmiddan men ändå produktiv o fick till en hel del text. Men vi börjar känna pressen för att uppnå sidantalet för uppgiften, vår handledare sa dock att det e bättre me 10 bra skrivna sidor än 20 sådär sidor så det ä väl lite det vi lever på för tillf'ället. När vi man äl sätter igång kommer det dock mer ur en än man trott, för man kommer på nya saker som ska va med. Det e inte så långt kvar nu vi hade sagt att det skulle vara klart imorrn men vi får se hur det blir me det. Kanska får ta o sitta på måndag oxå. 

På eftermiddagen hade vi föreläsning men den var så grymt tråkig o långsam att vi betsämde oss för att gå där ifrån i första pausen. Det som retar mig så jäkla mkt är att han står o läser utantill i papprena på vad han ska säga. Men iaf vi gick som sagt o jag o Johanna åkte till Systembolaget för att handla inför helgen, vilket vi tänkt göra imorrn men som skulle ha blivit lite stressigt så vi tyckte det blev jättebra när vi kunde åka idag. Så nu e det avklarat. För helgen, imorrn närmare betsämt, så kommer det besök från Johannas hemort i Dalarna.

Vad seg man blir av heldagar såhär, borde sättamig o plugga nu. Hur nu dt ska gå o hur ska det gå när man ska jobba i sommar o man ska ta sig upp tidigt på morrnarna alla dagar i veckan o sen jobba hela dagen. Det ska nog gå bra, ska bli grymt skönt o börja jobba igen även om det inte är så länge. Saknar det lite o ibland mer, har dessutom hört att jag e efterfrågade alla går bara o väntar på att jag ska komma. Som det lät så kanske jag får börja nåt tidigare än planerat men det får vi se inge som frågat än. Ska bli himla kul o träffa Malin igen, det ä så länge sen nu. Mkt o parta om o ta igen =)

Nu ska väl jag kanske t o göra nåt vettigt då...

Ger dig ett skratt

Hur klockren ä inte den här
                           

O sen do som gjort denna:
                             

En hel del gjort idag

Upp tidigt igen som vanligt känns det som nu för tiden. Jag hade glömt ställt klockan o vaknade o kände mig lugn, vilket fick mig att känna smått panik på två milisekunder att jag försovit mig men när jag kikade på klockan insåg jag att vaknat tio minuter senare än jag tänkt ställa klockan iaf. Så kom ju upp i stort sätt som jag skulle iaf. Blev lite stressigt när jag skulle iväg, klä på mig, packa ner allt o få me mig mat o bakverket. Som betsod av mockarutor( andra namn jag hört e chokladrutor, kärleksmums, snoddas) o dom blev riktigt lyckade o tjejerna var riktigt glada. Så idag blev det en del fikapauser, men man måste ju ladda batterierna emellan åt oxå =) Arbetet gick bra o vi en massa gjort, kändes det som iaf. Så nu e vi inne på analysen som vi nog kommer att kunna skriva en hel del på.

När jag kom hem smög en huvudvärk på som var av det värsta slaget. Så illa att jag blev illamående. Det fick bli sängen för mig en stund innan jag hade ork för annat igen. Jag e så himla känslig för väderomslag o det trycket som då bildas. Speciellt nu när det slår om från sol o fint till grått o regn me åska på väg som aldrig verkar bli nåt nu förtiden. Temperaturen skiftar mellan 28, 5 o 12 grader. Så nu skulle jag gärna hasol o värme iaf nånstans mellan 15-20 grader. Sen har det inte hänt så mkt, men jag skulle verkligen behöva läsa men får se om det blir kanske lite innan jag somnar. Imorrn o på fredag måste jag verkligen läsa. 

Jag e så himla shopping sugen just nu att jag håller på att ¨dö¨. Vill åka till sthlm o gå omkring kolla i butiker, shoppa, fika o käka gott. Det får bli ett par gånger under sommaren 

Just nu sitter jag o kikar på Men in trees sen blir det Grey´s anatomy..... 


Bak på G

Nu har jag har varit hemma en stund. Åkte efter skolan me Johanna till bilprovningen, sorry gumman =(  Sen blev det till ICA för att handla inför TV-kvällen. Nytt avsnitt av Gossip girl =)

Har nu käkat, idag blev det pasta me renskav i sås. Gott =) Nu ska jag alldels straxt ta o baka, men tänker inte säga vad. Jag anmälde mig som frivillig för att baka till imorrn, då vi har märkt att alla behövar käka hela tiden o behöver socker för att vi ska hålla igång. Så nu sa vi att vi borde baka, så slipper vi springa till kiosken lite nu o då. Men annars gick det ändå ganska bra idag o vi fick en del skrivet, vilket känns skönt att man kommer nån vart. Hoppas bara att det går bra imorrn, ytterligare en heldag. 

Nu ska jag ta o diska lite efter matlagningen innan jag sätter igång me bakandet! 

Sitter i skolan

Sitter just nu i skolan o jobbar me PMet, sen kl 8.00. Imorrse var det lite mer segt än igår. Men jag tog mig upp för att jag så illa var tvungen. Under förmiddan gick det lite segt o det kändes som att vi kanske inte komma riktigt nån vart, utan mest väntade ut tiden för PM-handledningen där vi hade lite frågor o ställa för att kunna ta oss vidare kändes det som iaf. Efter handledningen kände vi att vi nog var på rätt väg o bara behövde utveckla dte vi redan skrivit o skriva till det vi funderat på.

Tog en paus me lunch i mitt i rushen o alla var som hökar för att på platser vi bord. Men det var gott o få nåt i magen, då vi alla var hungriga. Det som dock e nackdelen e att man blir seg o skulle behöva ta en tupplur innan man sätter igång igen. Som man had epå dagis, men den lyxen har man inte när man går på högskolan =)

Nu går det framåt sakta men säkert. Man behöver komma på vad alla begrepp betyder o menar, så som arbetsvidd, arbetsmoment, designparametrar m.m.

Nu ska jag ägna alla min uppmärksamhet åt mina gruppmedlemar =) Hör senare, Kram på er....


Audrina Patridge

                        image60
Audrina Patridge, från The Hills, här under inspelningen av Into the Blue 2. Där hon har en roll som flickvän till en kille som e en riktig bad boy men hon har honom lindad runt fingret.  Ettan e ju riktigt bra, men vet inte om Paul Walker o Jessica Alba ska va me i denna oxå eller inte. Den ska iaf vara klar o gå upp på bio 2010, så det e ju ett tag kvar. Som vi ser på Audrina så se det iaf inte ut som om det inte e mer ¨garderob¨ i denna utan mest bikini. Hon ser ju väldigt bra ut o riktigt söt i ansiktet när hon inte har lika mkt smink som vanligt. Lite ovanligt o se, men inte för att hon inte e söt i vanliga fall me mer smink.

Måndag igen

Så var det måndag igen, hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg imorrse men det blev dock inte så. Vi skulle ses i skolan kl 8.00 imorrse o det var riktigt länge sen jag var i skolan så tidigt men känns bra med tanke på arbetet då har man lång tid innan lunch för att jobba. Sen efter lunch brukar man bli lite seg o inte lka produktiv. Jag kom upp iaf utan svårigheter imorrse, var nästan så att jag vaknade innan klockan ringde o kände att jag kunde kliva upp utan problem. Så det kändes bra, men orkade dock inte starta datorn för den skulle me till skolan o behövde packa ner den. 

Var som sagt i skolan resten av dagen o jobbade me grupparbetet, det gick riktgt bra under fömiddan. Efter lunchen blev vi alla lite sega o oproduktiva, men gjorde lite mer även om mer o mer blir skitsnack. Kom sen hem o blev riktigt seg o fick en huvudvärk som inte har släppt helt än. 

Borde verkligen läsa, men e verkligen inte sugen just nu. Men skulle verkligen behöva. Får se om det blir av om en liten stund kanske......  

Regnet bara faller ned...

Idag har det inte hänt allt för mkt. Vaknade, efter att ha tagit lite sovmorrn, o undrade om det varkligen var morgon eller om jag sovit ända in på eftermiddan, för det var så grått o ¨mörkt¨. Det var lite depprimerande men det var bara ta sig upp. Hade sen tvättstugan o bakade bröd, kände mig lite som en hemmafru var bara städnigen som saknades =)

Sen har jag käka mat o kikat på Step Up 2 The Streets, för nån gång i ordningen. Riktigt bra film, kan inte riktigt betsämma mig men tror jag tycker ettan e snäppet bättre.
                       image59

                                                                          Vad tycker ni?

Förstår inte att det gick

Imorrse var jag uppe kl 06.00, fattar ni helt otroligt. Vi fick ändrad intervju tid så vi skulle vara i Uppsala kl 9 o innan det hämta Johanne i Enköping på vägen.  Så 7.15 hämtade Rebban mig o så börjde vår roadtrip, kul kul, o med partymusik på i bilen så vi höll oss vakna. Det var bra gjort, Rebban =) Det gick bra fram till Uppsala o vi var där redan 8.35, så vi satt o väntade en stund. Sen kom Erik, Johannes morbror som vi skulle intervjua, fick en rundtur o sen satte vi oss för att börja me frågorna o vi fick bra svar o det kändes som en bra o ¨lätt¨ intverju. Ingen spänd stämning. Det gav riktigt mkt o kommer nog gå bra att skriva en hel del. Sen blev det en snabb sväng in till stan för att Rebban skulle köpa skor åt sin syster på Scorett. Efter det vände vi hemåt Johanne, me bara ett stopp på McDonalds för inköp av lunch. Hem till Johanne käka o sen börja lite me sammanställning. Det blev en del snack om annat oxå =) men det e növändigt!  

På vägen hem stannade vi på Hummelsta för att köpa godis, kanske inte så bra men man lever bara en gång. Får bli promenader i helgen o ordentlig träning nästa vecka. Sitter nu i soffan o känner mig lite lagom seg. Orkar inte laga mat än men får bli snart...

Ett skratt förlänge livet

Sägs det o kan nog vara sant. När man ser dessa två video-snuttar kan man inte annat än skratta!







Så passa på o förlänge livet lite....

Tredje gången gillt

Har nu varit o tränat, det var lite kämpigt i början men sen så gav jag mig jäklar på att jag skulle kämpa på ända till slutet av passet. Efterår kändes det jättebra att man tagit sig igenom det o överlevet, skämt o sido! Sen hem in i duschen o sen fixa nåt o käka, fick bli varma mackor med annans. Nu sitter jag framför TV o kikar just nu på SYTYCD.
                   image58

Nu har jag haft en paus me lunch

Min mage började knorra så det fick bli lunch lite tidigare än jag tänkt idag, så stekte på en hamburgare med börd, ost o lite grönsaker. Blev bra, fast hur skulle man kunna misslyckas =)

Samtidigt som jag käkade kollade jag Lost avsnittet som gick igår, det börjar bli mer o mer invecklat. Man blir förbryllad samtidigt som man förstår grejor man undrat över. Men jag tycker dock att det går lite sakta nu, dom skulle kunna lägga i en växel till så det händer lite. Just nu känns det bara som att alla bara går omkring o inte direkt gör nåt.
                  image57

Min sladd mellan datorn o TVn krånglade där emot, det blev jätteskrapigt ljud så det fick bli o kolla på datorn istället. Ska ta reda på vad det kan vara för fel, den kanske har blivit lite för snodd så det bara är å räta ut den igen? Vad tror ni? Ska iaf försöka me det o se, annars frågar jag nog min bror som e duktigt på datorer. Men nu måste nog jag ta o diska så jag slipper det senare ikväll....


Jag lyckades

Idag lyckades jag ta mig upp ganska tidigt faktiskt. Kände att jag var tvungen så efter att ha legat kvar ett tag, efter klockan ringt, så tog jag mig upp. Så nu har jag varit vaken ett tag o ska nu ta o ta på mig lite mjukis-kläder o sätta mig o läsa. För idag måste jag verkligen läsa ordentligt. Får se när under dagen det blir träning, antingen kring 12 eller vid 16.

Nu ska jag gå o borsta tänderna, men vi hörs senare...


Coola?

                 image56

Ja, vad tycker ni är dom coola eller inte?
Jag tycker att de var lite smått små coola. Man skulle ju se varandra när man ute o partar loss iaf! 

Duktigt

För andra dagen i rad har jag o Johanna varit tränat, det känns riktigt bra. När jag fått min lön i sommar ska jag ta o köpa lite nya träningskläder. Vad folk än säger om att det kvittar o man inte ska bry sig om hur man ser ut när man går o tränar. Men jag kan ändå tycka att det faktiskt kan göra en skillnda, man känner sig bättre i kläder man e nöjd me o det kan få en att känna att man verklien gå dit o köra ett pass. '
                                                  image55
Gillar Nike o deras kollektioner, men butiker brukar inte ha dom plaggen jag vill utan bara basutbudet. Därför gillar jag skarpt att dom har börjat med en nät butik där man kan betsälla hem. Så ska kanske ta o testa det i sommar.

Sitter nu o kikar på Men in trees....

Grått o regn...

Det e dagens väder, man undrar vart vädret som var förra vecka tog vägen. Fast jag tar heller dåliga dagar nu än en hel sommar me dåligt väder. Så man får väl hoppas att det blir så inte en sommar som förra året, för den var ju inte bra precis. 

Idag har jag varit i skolan på en introduktion för PM-uppgiften vi håller på me o nu på fredag ska vi till Uppsala för att intverjua så vi har en grund att skriva från. Arbetet känns långt på kort tid men det ska nog gå som det känns nu iaf. Så på fredag blir det en roadtrip me Johanne, Rebecca o jag, kul. Kom sen hem me en huvudvärk som trycker på o inte riktigt vill släppa. Blev riktigt seg så tog en liten sovstund. Nu ska jag fixa nåt o käka o sen blir det iväg o träna. Vi har dock bytt så vi tar ben-pass idag istället för imorrn. 

Ska käka nu men hörs sen.....    

Ännu en tisdag har gått förbi

Vaknade men lyckades inte ta mig upp med en gång. Men tll sist tog jag mig upp o gjorde frukost medans datorn startade för natten som varit hade det sista avsnittet för säsongen av The Hills gått i USA o nu finns det på nätet. Så laddade me frukost o satte mig i soffan me datorn i knät o kikade. Lite jobbigt att det ska sluta så att man igentligen inte vet hur det går me exempelvis Lauren o Audrinas relation, när som det verkar av en utomstående part att Lo kommit lite emellan för dom. Så nu e det bara att vänta till augusti innan man får reda på det då säsong fyra börjar. Hur dum kan Spencer vara då, att störa Heide i ett möte me högsta chefen för företaget hon jobbar för. Jaja, nu verkar det ju som de e tillbax me varandra igen iaf o av vimmel bilder man sett under våren att döma så är dom det. Vet inte vad jag tycker men de har ju iaf varandra. Några bilder:
                 image53
                             The Boys: Frankie & Brody

                             image54
                                     The Girls: Lauren, Audrina & Whitney

Sen var vi o tränade för första gången på länge, vilket kändes riktigt bra. Körde ett arm-pass i gymmet o sen har vi planerat in för onsdag o torsdag oxå så nu jäklar. Sommaren närmaar sig me storm steg o målet jag hade har jag inte nåt på långa vägar men ska även försöka träna i sommar så man inte slappnar av helt o blir en soffpotatis. Sen var det hem käka lunch, diska o duscha. Sen laga mat igen; pasta o sås me kräftstjärtar. Blev riktigt gott o det e tur för gjorde en matlåda eftersom jag ska käka lunch i skolan imorrn.

Efter det till Ica handlade lite gott för kvällen, sen hem till Johanna o började vår TV-kväll som verkligen har blivit en tradition. Det känns kul att ha nåt som man vet alltid kommer. Kom sen ner till mig o har sen dess suttit vid datorn framför TVn hur nu det lät men sant iaf.

Nu e jag nerskriven o klar fadder för hösten, Johanna du oxå. Så fått prel. schema ser bra ut lite mer organiserat än våran nollning(dom det inte heter längra eller jag tror det iaf om de inte bytt tillbax) som var förra hösten. Ska bli skitkul att vara me på o se alla igen efter sommaren. Dessutom bossa runt en massa nya elver, kan ju inte bli bättre =) Skämt o sido, ska bli kul iaf.....

STORT GRATTIS

                   image52

Idag fyller min bror 18 år STORT GRATTIS till dig. Känns inte som om det var länge sen han var så här liten o hur sött är han inte på bilden, så gullig så.

Summering(i brist på fantasi)

Förra veckan försvann lite för snabbt för att jag skulle hinna me o skriva alla inlägg som planerat.

Onsdagen gick ganska snabbt fram tills vi skulle iväg. Fick lite extra tid men lik väl så blev det lite stress i slutet. Gav mig dessutom på att börja locka håret utan att kolla vad klockan va, men med hjälp av Johanna så blev det lockar i mkt av håret o med en snabbt fixad o bra uppsättning såg det ritkgt bra ut. Ska man locka allt mitt hår tar det flera timmar o i och med att jag har så tjovk hår måste man ta tunna slingor om det ska bli riktigt bra. Men iaf det blev bra o vi hann me en drink innan vi skulle gå ut o möta Isabelle o Wiveca för att gå iväg till Angela. Där skulle vi på ljus party, homeparty med ljus. Som igentligen var en ¨cover-up¨  för överaskningsparty för Malin o Maria som fyllt år. När ljus-tanten äntligen gick, vilket hon inte ville göra i första taget, kunde vi sätta igång, fram me champangen o presenterna. Det roligiste var att de inte listat ut nåt så de blev verkligen förvånade o rörda när de såg presenten o vad den innehöll. Efter drog vi till Pluto där många från klassen redan var, det var dock en besvikelse att de spelade så dålig musik. Nån drink o öl senare gick jag o Johanna hem, skönt nät det  mitt inatten är behaglig temperatur o man inte fryser.

Torsdagen sov jag länge inte för att jag avr bakis utan mest för att jag verkligen behövde det, vilket var skönt. Vi hade inga förläsningar o framåt kvällen gick Johanna o jag för att hyra film o köpa nåt gott att käka till den. Vi hyrde den nya me Irene Huss, Nattrond. Riktigt bra film med dock några mindre bra skådespelar insattser men det drog inte ner betyget för den.         
                                             image51

Efter det kikade vi på Lyxfällan o Dirty sexy money. Ibland fattar man inte hur folket kan hamna i situationerna som de är i o inte verkar fatta att de är i. Så många unga som sätter sig i skiten så tidigt o inte verkar förstå att det de gör e fel sätt o inte leder till nåt bra i slutändan. Kom sen ner till mig för att packa för helgen, kikade på hockeyn o pratade me Malin. Ska verkligen bli kul o jobba tillsammans i sommar o var länge sen vi sågs. Har bestämt att vi ska ha många grillkvällar, fler än vi hann me förra året. 

Fredagen började men en föreläsning med en ny lärare som verkar lovande. Det enda som jag stör mig lite på är att han läser innan till i sina papper hela tiden o inte verkar vet avd han ska säga utan måste läsa för att komma på vad som kommer näst. Efter det gick jag hem käkade lunch, Johanna kom förbi en sväng o lånade tejp o sen tog jag bussen ner till stationen för att ta tåget hem till Linkan. Väl framme där blev jag hämtad av min Plasma(låtsasmamma) o så kte vi hem o gjorde oss iordning, snabbt för att vara mig. Bussen ner till CC där det var en stor After Work me ca 2000 person på plats. Där bjöds det på mat o dricka o vad det gott eller var det gott då, hur gott som helst, 

Lördag o söndag gick förbi för snabbt med stekande hetta. Hann me en sväng på stan, hjälpa till me huset som pappa håller på att bygga, sola o självklart grillning. Det var riktigt härligt o gott. Sen blev det tåget hem, trodde jag iaf. Tåget blev inställt på grund av en brand längs vägen. Så fick åka till sthlm för att sen byta till ett tåg till v-ås men det först efter två timmar. Så det vara bara vänta, som tur var skulle Rambo me samma tåg så vi hade varandra att prata me, annars hade man nog börjat prata me sig själv. Men efter mkt så kom jag iaf hem kl 23.30 o jag började resan kl 18.00! Så míndre lyckad resa men kom ju fram iaf.
 

Gomorron

Inte för att det har varit en bra morgon för mig, vaknade me huvudvärk som trycker på hela tiden. Dessutom har jag ganska ont i halsen så jag hoppas bara att det inte e en förkylning på väg. Så morgonen blev lite segare än jag tänkt mig o jag har inte kommit igång än. Men har iaf hunnit o orkat käkat frukost samtidigt som jag kikade på nya The Hills avsnittet. Blir bara mer o mer besviken på Lo, hon e riktigt taskig på Audrina som inte alls förkännar det. Som det verkar nu som kommer Audrian försöka hitta nåt annat för att flytta ut o bo själv. Vi får se hur det går näsat vecka helt enkelt.

Nu ska jag väl iaf ta o borsta tänderna o så får jag se vad jag ska hitta på innan vi ska till skolan för idag.

En kväll me film o TV

Det var absolut inge o se på innan Chasmere mafia började så när jag kom på att jag hade en film på datorn jag inte sett än. How she move, så kikade på den. En riktigt(ett ord jag använder lite väl ofta har jag märkt, får komma på nån synonym) bra film om livet, skolan o stomping. Vilket jag tycker e skit coolt, stomping alltså, när alla e i takt o det e tight. Det  blir helt sjukt.
                                    image50

Efter det kikade jag som sagt på Chasmere Mafia, lika bra som alltid. Visst blir man anvundsjuk o vill byta garderob me alla. Men det kommer nog en dag i mitt liv, efter dessa studier som pågår, då jag oxå kan köpa de kläder jag vill oberoende av märke o pris. Det e bl a det som får mig att fortsätta detta i stunder då jag bara vill lägga ner allt, men då får man fokusera på målet o komma ihåg att jag faktiskt vill kom längre i karriären än jag redan gjort. I alla fall efter det kikade jag på den nya serien som började på TV3, Terminator, The Sarah Connor Chronicles. Var bättre än jag trodde så kommer säkert följa den, då man ändå är van att kika på trean vid den tiden =)

Nu ska jag ta o göra mig iordning för sängen, känner mig dock inte sömning o kommer säkert inte kunna sova. Så får se vad jag gör.

Sovgott, natti natti

Måndag o ny kurs

Idag började vi en ny kurs, Organisation. Hoppas på att det blir en bra kurs me bra lärare. Jag har inte fått bcökerna än dock men de borde komma imorrn, fattar inte att det ska at så lång tid. De e lite sega. Efter introduktionen för kursen följde jag me Johanna ner på stan som skulle hämta sina linser. Följde me o fixade det vi skulle göra. Men som alltid lyckades vi trycka in en lunch på Wayne´s i solen, väldigt skönt. Sen kikade vi in på Gina o där hittade jag dessa två; en kofta(som jag letat efter ett atg nu) o en tubtopp:
                 image49
Sen jag kom hem har jag inte gjort mkt alls, blev seg. Käkat o plockat iordning lite här hemma. Nu måste jag gå o ta hand om mina naglar som ser för jäkliga ut. Hörs senare

Så här efter ett uppehåll

Nu var det ett tagb sen igen, måste verkligen bli bättre på det här nu. Har kanske skrivt det många gånger men nu måste jag verkligen gör nåt åt det. Nu har det varit en lång helg o hur skönt var inte det. Nån som håller med?

Efter lite osäkra o sen inställda Valborgsplaner så stannade jag här, vilket nog var bra för mig. Då jag var heöt slut under kvällen av alla pollen o en hel dag me kliande ögon. Det brukar vara så vid Valborg så det e inte min absolut bästa party helg utan jag brukar vara helt däckad, om jag äns kan gå ut, redan innan alkohol kommit in i bilden. Sen under torsdagen kom mamma på besök för en långhelg. Tänkte summera helgen så att det inte blir långtradigt. Vi var ner på stan o kikade o gjorde lite shopping, tig det lugnt, gick promenader, käkade gott o möblerade om hemma hos mig. Vilket blev riktigt bra o känns bättre än för. 
Under våra shoppingrundor(ja, vi var ner på stan flera gånger) så hittade jag denna fina väska för ett fyndpris av 79 kronor, en lite större kuvertväska med axelrem(som går att ta bort)
                  image48 

Det blev två linnen oxå men har dock ingen bild på dom.

Igår så åkte mamma hem, Tack mamma för en rolig helg, jag tog det lugnt o kikade på One tree hill. Sen undrade Johanna om jag ville me till ICA MAxi o storhandla, för att ah det gjort o fylla upp skåpen lite. Så vi åkte o handlade så nu har man mat så man ska klara sig i stort sätt tills man får pangar nästa gång. Sen hem o packa upp alla varor o sen slängde jag mig i soffan o kikade på TVn tills jag gick o la mig.

RSS 2.0