Äntligen e man tillbax...

...i exotiska(isa fattar :p) Linkan o snacka om att det e skönt. Att kunna sätta sig på tåget å bara känna en extrem lättnad över att få lämna allt för ett tag. Slippa den där känslan i magen som funnits förr när tåget sakta börjar rulla, den e i bakgrunden men låter den definitivt inte ta överhand! Det här e precis vad jag behöver, ett par dagar off innan jag tar tag i det igen.

Kommer saknar brudarna, men vi ses snart igen ;)

Borde försöka sova nu...

Godnatt

När man letar efter peppen...

...eller vill öka den, brukar jag lyssna på den här:


Tankar

Vet vad jag måste göra för att slippa känna såhär. Men tycker egentligen att det e upp till dig att förklara utan att jag ska behöva ta upp det! Har märkt att det troligtvis inte kommer ske, åtminstonde, inte inom den tidsramen jag behöver höra det från dig. Så nu än en gång e det upp till mig att försöka få nån slags rätsida på det här. Tycker bara det e så jävla jobbigt, för när o hur? Hur ska jag klara av det? Vet innerst inne att jag kommer må så himla mkt bättre efteråt, men för stunden känns d inte så, för hur lägger man fram det på ett bra sätt? Är kanske lika bra säga det rakt ut, allt jag tycker o vill ha svar på?! Vart e dina tankar, ena dagen kan vi prata lite(men inte som förr) o andra bara tittar du rakt igenom mig som att jag inte ens satt där!? Kan inte sluta tänka på om d värsta händer, hur ska jag ta mig tillbaka. Kommer bli jobbiga dagar/veckor, då jag hoppas mina tjejer har överseende me mig. Kommer då inte bara ha förlorat en person ur mitt liv utan en jäkligt bra vän! Kan bara hoppas på att det inte e det som kommer ske, utan att vi kan prata ut om det o sakta men säkert gå tillbax till det vi hade. Om det nu går eftr såhär många månader...hoppas verkligen det! E inte redo att släppa dig så hoppas jag inte kommer behöva det heller!

Nu har jag en deadline för det här, för orkar inte börja o fortsätta ett nytt år på samma sätt som den här hösten varit!

Har varit en jobbig höst utan dig o din vänskap!


En fullplanerad vecka

Den här veckan har det varit fullt upp, vi har suttit i skolan dagarna långa. Från morgon till kväll. Det här arbetet tar verkligen tid men nu känns d som att man ser ett slut och att det inte e allt för mkt kvar. Går det smidigt så kan nog vi vara klara lite tidigare än vi sagt men det brukar alltid komma upp nåt som gör att det tar lite längre tid än räknat med.
När man väl kommit hem om dagarna har jag varit helt slut och inte orkat mer än att fixa nåt o äta. Det som har varit lite jobbigt är att jag ändå inte kunnat sova bra om nätterna. Så i helgen, fast jag har en hel del att göra, så ska sova ut så min kropp inte bryter ihop när nästa vecka lär bli likadan. 

Igår var det exakt tre veckor kvar till julafton. Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen?! Hösten  har bara försvunnit nånstans...


Imorron åker min kära Angi till Thailand. Skulle ju inte va helt fel precis me lite värme o sol nu, tänk att bli brun igen. Ååå, nu vill jag oxå åka, me en gång! Men får väl önska dom faktsikt ska ut o åka en trevlig resa istället ;) Så får vi hörs när du e hemma igen!

  Kommer sakna dig riktigt mycket!

Show stopper





RSS 2.0