Så var helgen förbi...

Som sagt var jag ner på stan i fredags, vad jag inte berättade vad att jeg efter att inte ha hittat några kläder alls gick o köpte två par stövlar. Högt skaft(till knät) o klack, den ena lite högre än den andra. Då tänkte jag mest att jag skulle hem o prova för att lämna tillbax de jag kände minst för, men nu har jag beslutsångest. Vet inte vilka jag ska spara o vilka som ska få gå tillbax till affären o så pratade jag me tjejerna o dom tyckte jag skulle spara båda för jag hittat två par bra skor till bra pris. Det e inge skitskor utan kvalitet, ni som känner mig vet att jag inte köper nåt annat! Så nu vet jag inte alls, ska jag spara båda eller lämna tillbax ett par?

Helgen har bestått av födelsedags firande. I fredags var det e1´s  och e2´s tur. I lördags var det Johannas tur. Det händer mkt här. Det var roligt på båda, men orkar o tänker inte komma me nåt skvaller! Ni som va där vet!

Idag var dock en mindre rolig dag, vaknade o visste inte vad klockan va då mobilen visade en tid o väckarklockan en annan. Till sist insåg jag att det har blivit vintertid över natten o att klockan inte alls va så mkt som jag trodde. Men då jag inte kunde somna gick jag upp iaf, det var då jag upptäckte att förkylningen som varit på g ett tag hade anlänt. Med feber o huvudvärk, tack för den! Så det va bara proppa i ipren o lägga sig i soffan. Nu har även halsen börjat göra ont, så vi får se hur det hela slutar. Har ju som sagt en hemtenta denna vecka så behöver mitt huvud på topp.

 
Fler höstdagar som denna efterfrågas!


Borde nog ta o sova nu, så ska väl försöka!

Godnatt

Goodbye



Har insett nu att det e över, vi kommer inte ha fler super roliga kvällar eller långa samtal om allt o ingenting. Vet fortfarande inte varför o kommer troligtvis aldrig få veta heller, "this is it"!
Kommer aldrig kunna sluta bry mig, men jag tänker inte visa det utåt längre!




Äntligen fredag

Denna vecka har varit lite konstig, har gått fort fast ändå inte! Men men nu e d iaf fredag o hur skönt e inte det. Idag blev det en sväng ner på stan me issa. Så jäkla typiskt att man inte hittar nåt när man väl har pengar, så nu blir det att rota runt i garderoben o få panika iaf. Men e väl kanske bra för då har jag pengar kvar tills mallan du vet vad ;)

Mitt liv har kännts lite "upside down and inside out" på senaste o har därför inte haft någon blogg-lust alls. Då det inte e nåt jag känner för att blogg om, så har det helt enkelt inte blivit nåt. Men nu ska det bli ändring hade jag tänkt, vet att jag skrivit det för men va fan nu jäklar. Denna vecka har än så länge bara bestått av plugg(fast inte alls lika mkt som jag borde ha gjort), lathet o träning. Känns skönt o ha kommit igång me träningen nu. När jag tränade igår så kände jag att förkylningen som varit lite under ytan ett tag verkar va på väg fram så nu ska här käkas vitaminer o träna så kanske den försvinner.

Nästa vecka kommer min lillasyrra så då ska vi ha lite kul, men kan behövas då jag kommer sitta me en hemtenta hela nästa vecka. Wivis lillasyrra, som e lika gammal, kommer då oxå så vi tänkte hitta på lite tillsammans. Ska bli kul o lite avbrott i vardagen.









...

Now I maybe have lost you forever...you can be friends with everbody else but not me!

Så var ytterligare en helg förbi...

Vet att d va ett tag sen sist nu igen, men va fan, d här jäkla PMet har tagit all vår tid o våra liv. Har suttit me d mellan 8.30 och 17-18 varje dag i tre veckor nu. Men så blev vi oxå klara 3 dagar innan deadline, realy good work girls! Det har inte varit en dans på rosor, det har gnabbats o tärt på oss alla fyra men vi kom helskinade ur det. I slutändan har d nog bara stärkt oss o banden mellan oss.
 
Nu i helgen har jag varit o vilat upp mig hemma hos pappa. Fast då han skulle flyttade nu i helgen så kanske d inte blev jättemkt vila, men d va grymt skönt o komma bort ett tag. Hem o bara släppa allt för en stund, nåt som jag verkligen behövde. Nya huset gjorde att jag kände för att flytta hem, men skulle inte klara av d. För då skulle jag sakna alla er här så jäkla mkt!

Nu e d ny vecka o sluttampen på PM arbetet, seminarium. Hoppas d går bra för oss! Men ska bli skönt o inte ha en lika full smockad vecka, man kanske till och me hinner att andas. Vilken lyx!



Det du skrev och speciellt hur du skrev det var så fint. Ärligt. Jag kände en enorm lättnad, men den fanns inte kvar en så lång stund. För det känns som vi tagit ett steg tillbaka igen och är där vi nyss var?! Kommer det aldrig kunna bli som förr?

Twins!?


En viss babe o jag har jäkligt bra känsla för d här me skor!

RSS 2.0