Mycket som hänt...har knappt varit hemma!

Förra fredagen blev det en sväng på stan för att inhandla presenter till födelsedagsbaren ;) Pratade me A o fick erbjudande om att komma me på en trip till e-tuna för slagsta o billträff...det går ju inte tacka nej till! Glassen va såå god o vädret bjöd på sol dessutom. Sen iväg på billträffen där jag, A och E snabbt kunde göra vissa konstanteranden utan problem! När kom tillbax v-ås för att se vad som händ i stan började E tycka d va för kallt men snart gumman e varmt även på kvällen :D

Förra helgen bjöd på en mini weekend till B-town o besök av mallans hemtrakter. Hann me en rundtur o fika innan det var dags att ta på party-stassen inför kvällen. Mallan stod för en underbra middag o såå god tårta. Mycket kackel o vin innan det var dags att bege sig till bowlingen...där gick d bra för viss o mindre bra för andra. Men man ska nog ha en viss stil för att d ska gå riktigt bra, hihi ;) Sen skulle Rilles göras osäkert...äntlligen har vi vart på det omtalade Rilles. Det var en upplevelse o fick tom höra; akta dom är inte här ifrån! Hehe! Efter MYCKET dans från min o A´s sida så begav vi oss hem med många fördomar inslagna. Efterkaka me lite fyllekäk...sen pratade jag, A o M ett bra tag innan vi gick o la oss...solen han tom börja gå upp! E hade somnat för länge sen me nya mannen i sitt liv, hihi ;) Efter lite sömn vaknade vi till en super god o behövlig frulle innan det blev en låång promend till tåget o färd hem!



På station kom T o hämtade oss...tack för all skjuts dom dagarna...det hann att bli en stor-mat-shopping innan vi kom hem, alla lika slitna. Hamnde i soffan helt utslagen när A började ragg upp mig för att följa me till e-tuna för bilunderhållning. Vi börjar bli ett radarpar darling...men måste ju ha nån som tänker lika! Nu har vi ytterligare en låt:



Veckan bjöd på skola me föreläsningar i toppklass som vanligt, NOT. Kände mig i tisdags som om jag skulle bli rikigt sjuk...peppar peppar så har det ån inte blivit nåt av det! Valborg firade jag me A o hennes vänner...det blev grillning, vin o mer vin och en massa kackel! Framåt middnatt kom även M. Sen kom även vickningen fram o den va såå god bestånde av mini-pizzor och fyllda piroger me hummus! Fick M som nattgäst då ingen av oss tycket hon skulle cykla hem själv! Vi sov såå gott fram till E väckte oss o tyckte vi skulle komma ut o sola...det blev en em i solen men skvaller och seriöst snack! Kvällen fick planer då vi alla tre kände för sällskap o svullande...eller nej va sa jag nu det var det vi inte gjorde ;)



Idag har jag inte gjort allt för mkt, en del plugg men imorrn då jäklar ska d bli plugg av så d ryker!

XOXO

RSS 2.0