Nu var det nån dag sen sist...

Igår var jag hela dan i skolan o hade mikroekonomi, var helt slut när jag kom hem vid fyra. Så det vart inte så mycket när jag kom hem, tog det lugnt o lagade mat. Sen vid sju möte jag, Johanna så gick vi till ICA för att köpa nåt gott till gossip girl. Ibland måste man få va lite onyttig! 

Idag har vi(jag o Johanna) varit på Myrorna för att se vad de hade o erbjuda. Vi gick båda därifrån me varsin påse. Jag hittade en pajform o två vaser. Så det vart en lyckad resa. Efteråt stannade vi till i stan o käkade lunch på Waynes, riktigt gott. Sen kikade vi in på Clas Ohlson, där blev det krokar till badrummet o en pärm till föreläsningsanteckningarna i mikro. Va även inne på Gina en sväng, jag handlade inget, men Johanna slog till på en längre skjorta.    

Sitter nu hemma o ser ut i slask vädret, fy fan kan inte våren komma snart. Ska snart gå o handla mat, men vi hörs senare.

Helgen e över...

Nu var det nån dag sen jag skrev. Igår förmiddag var jag nere på stan mest för gå till systemet o handla inför kvällen. Men det blev lite kläder oxå, konstigt va =). Jag sa att jag skulle gå o sola idag, men sängen var alldels för skön imorse för att gå upp, så det blev inget. 
                                                     image4 Här e dagens inköp!

Efter lunch började jag göra mig iordning, för att sedan gå över till Wiveca vid 16.30. Det var middag o party för att hon fyllt år i veckan. Jag o Isabelle hjälpte till med det sista o sen började gästerna ramla in. Hon blev förvånad o jötteglad över presenterna vi köpt, så det var bra. Maten var jättegod o stämningen på topp. Framåt 20.00 droppade det in mer folk för att fira. Sen vart det allmänt mingel tills vi begav oss till Blue Moon Bar. Där vi vart kvar till stängningsdags.  

Idag har jag inte gjort mycket. Städat lite o betalat räkningar. Det är skönt o kunna ha en slappar dag ibland, det behöver man. Så ska nu, snart iaf, gå o lägga mig o ladda upp för en ny vecka. Så vi ses då, det är ju inte så långt kvar.

Sovgott...

Äntligen helg....

Har precis målat naglarna inför imorrn, party party. Var nån dag sen nu jag skrev, det har inte hänt så mkt. Igår var Johanna o jag o tränade, vi hade tänkt o gå på gymet men när vi kom dit såg vi att det skulle gå ett core pass om 30min. Så bestämde oss för att testa o se var det var för nåt. O var det stenhårt om nåt, ovanliga övningar o en riktig genomkörare. Vi ska nog träna lite mer innan vi går nästa gång =)!

Idag hade vi föreläsning under förmiddan fram till lunch. Så efter gick jag, Johanna, Isabelle, Wiveca, Johanne o Camila o åt lunch på Kalle på Spången, riktigt gott o mycket mat. Vi vart alla mäta o belåtna. Efter det tog vi en sväng på stan o sen droppade det av en o en i taget. Jag hittade en lite längre t-shirt som jag tror jag ska ha imorrn på födelsedagsparty hos Wiveca. Kom dock på när jag kom hem att jag inte har nån dricka så måste ner imorrn o handla. Funderar även på att gå o sola, känner mig så blek som ett lik. O då skämtar jag inte. Så det blir nog inte allt för lång sovmorrn!

Idag på ICA kunde jag inte låta bli o köpa En shopaholic i New York, nu när den äntligen kommit på pocket. Borde ju egentligen plugga men får väl ta o byta av mellan varandra. Måste ju få lite skolarbete gjort. Så Johanna om du vill låna den sen ä det bara o säga till!

Ska snart ta o gå o lägga mig om jag kan somna, så jag kan gå upp imorrn.

Sovgott

Väntar

Sitter o väntar på att de som ska fixa ventilationen ska komma. Har ju gått upp extra tidigt för att inte ligga kvar i sängen när de klampar in. Skulle kännas jobbigt om det är så att de börjat högst upp istället! Hoppas att de kommer snart så man kan börja styra med dagen o gå på toa.

Så himla tråkigt att Heath Ledger har dött inatt. Lite väl onödigt o oväntat. Så jag bjuder på en bild, tagen på röda mattan till Oscars galan. Tillsammans med ex-frun Michelle Williams.
image3

En början...

Sitter här för att trötta ut mig, så jag kan ta o somna nån gång. Måste upp tidigt imorrn, uhf.....
Var uppe hos Johanna tidigare, vi kollade på Betty och snackade skit. Seg efter en lång dag i skolan, från 9.30 till 15.45 med mikroekonomi. Vet inte hur det ska gå, men det märks väl.

Tittar på gamla The Hills avsnitt för att dämpa begäret i väntan på att de nya avsnitten ska läggas ut. Vill veta hur Paris resan gick osv. Har även kollat en del på gamla Laguna Beach avsnitt, är väl i behov av sol. De bor ju i L.A och Laguna Beach, California, så är ju inte helt fel. Sol, bad, party o riktigt bra shopping.....
image2

Men nu ska jag försöka sova......

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0